@VERBALHOLOGRAM a masz Parkinsona ze ldope bierzesz?
Ja sie osobiscie boje l-dopy, czasem biore l-tyrozyne.
kiedyś w szpitalu dawali mi akineton, o czym dowiedziałem się dopiero na forum co to było, bo dla mnie na wypisie to był jeden z wielu leków. Po przeglądaniu postów na forum, przeczytałem o tyrozynie, i zaryzykowałem i lepiej się poczułem, a ta L-dopa to kontynuacja terapii. Tutaj propsy dla @Anabolik
26 października 2014Hash_Oil pisze: niedawno na stronie poświęconej biohakingowi natknąłem się na informację, że kofeina blokuje wzrost neuronów
Jeszcze co do tego, co ktoś wcześniej pisał: mi się dobrze l-teanina wmiesza do kawy, nawet jak się nie rozpuszcza (tylko ja mam w kapsułkach, z których ją dopiero wysypuję bo nie lubię połykać kapsułek).
Biorąc pod uwagę skuteczność, cenę, bezpieczeństwo to kapitalny suplement.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.