Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Uważam, że 2g będzie dla Niej ok
Tak nie za dużo, nie za mało. Akurat.
Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
U mnie tylko jedna była, na takim małym bagnie, 3 dni później poszedłem sprawdzić, dobrze lało, a tu całe moje małe dobre miejsce przejechane przez ciągniki, głębokie ślady opon, widać że próbowali przejechać, trawa wygniecona, smiałki darniowe też.
@hval a to nie za wczesnie zeby szukac?
Ja tez sie przymierzam do pierwszego grzybobrania, podobno niedalelko jest ich od groma,
ale doswiadczenia zadnego nie mam.
Od wrzesnia bede grzebal w owczych gownach :D
Późny wrzesień, cały październik.
Już w sumie nie dużo zostało, wszystkim poszukiwaczom życzę powodzenia, ja również będę szukać na wyspach w tajnej miejscówce
Jest wcześnie,a spacer se robiłem i pomyślałem że se na chwilę zerknę, i ku mojemu zdziwieniu był. Ciekawe czy w następnym roku w lato będzie jeszcze bardziej sprzyjająca pogoda.
@CATCHaFALL
Na wyspach? Gdzie? Że w Anglii?
07 lipca 2020hval pisze: @CATCHaFALL
Na wyspach? Gdzie? Że w Anglii?
No w Anglii, a co jest?
Dajcie jakies tipsy, pelno tu owiec.
A jak mówisz, że masz w pobliżu pastwiska z owcami, no to już lepiej nie będzie
Czy jest możliwe, że moje grzyby przechowywane w zamrażarce mniej niż 2 tyg mogły stracić moc? Zarzuciłem 2,5g suchych, wyciągniętych z zamrażarki i nic. To na pewno nie tolerka, bo jadła je też osoba która ostatni raz grzyby z 3 miesiące temu.
Dziękuję i pozdrawiam
W każdym razie suszone odpowiednio, oraz zamrożone w odpowiednim opakowaniu tak, aby zimno bezpośrednio nie wgryzalo się w grzyby (mięso bez opakowania też można spierdolić w zamrażarce) powinny być ok. Dziwna sprawa ogólnie zarówno u mnie, jak i u Ciebie.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.