Wie ktoś może jak z dostępem do Xanaxu w Londynie? Mam papiery od polskiego psychiatry ze muszę to brać, zwykły lekarz GP wypisze bez problemu? I jak z dostępnością/ cena w aptekach?
05 lipca 2020Treasd pisze: Witam,
Wie ktoś może jak z dostępem do Xanaxu w Londynie? Mam papiery od polskiego psychiatry ze muszę to brać, zwykły lekarz GP wypisze bez problemu? I jak z dostępnością/ cena w aptekach?
05 lipca 2020kamyk18 pisze: Xanax w UK dostaniesz tylko prywatnie,nie jest refundowany przez NHS. Polskie przychodnie za wizytę kasują £50-£100, z tego co słyszałem, sam nie byłem. Ja bez problemu co jakiś czas dostaję diazepam albo lorazepam. Zazwyczaj w minimalnej dawce po 10-20 tabsów. Benzo biorę doraźnie, zazwyczaj do samolotu i na jetlag. Co i ile dostaniesz, zależy od lekarza.
Brzmi jak wałek na 99%. Cena nieadekwatna do kokainy. Z zapachem Ci nie powiem bo mam ogólne doświadczenie nie kierunkowe że tak powiem.
29 lipca 2020kupagowna6 pisze: Klocilbym sie o 100% ze nie ma tam 1% ;)
30 lipca 2020Zgienty pisze: Daj mu zrobić szybkie GC/MS nosem wprawionego Seby.
Wyobraziłem sobie jak typ wali węgorza, po czym stwierdza: "no, wyczuwam tutaj zdecydowanie przewagę 3-CMC wraz z benzokainą w stosunku 1:3, klefedron został zsyntezowany jakiś czas temu, rocznik 2018 jeśli nos mnie nie myli, miejsce pochodzenia to nasłonecznione laboratoria południowych Chin".
30 lipca 2020Shinnaka pisze: A znacie jakieś możliwości żeby chociaż spróbować sprawdzić co to jest?
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.