Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
05 lipca 2020EvilDead pisze: A czy bliscy myślą o mnie ? Nie, więc wyjebane, jeśli ma mnie to zabić to mnie zabije, jeśli ma mnie zwarzywić to mnie zwarzywi, mówi się trudno. Zawsze syntentyki fajnie mnie odcinały od świata i od problemów, dlatego tak bardzo chcę spróbować ich jeszcze raz a teraz jak sprawdzałem sobie e-maila to vendor mówił że skład jego maczanek się nie zmienił i jeśli mówi prawdę to raczej nie mam się czego bać jeśli chodzi o jakiś zgon czy uszkodzenie mózgu bo te jego maczanki były raczej lajtowe nawet w dużych ilościach. Oczywiście jeśli mówi prawdę
05 lipca 2020EvilDead pisze: Chuj tam, zaryzykuję. Tylko kasę dostanę to będe zamawiał, jak bym się przestał odzywać to wiadomo dlaczego chociaż szczerze mówiąc już teraz się prawie w ogóle tutaj nie udzielam bo depresja mnie zabija więc pewnie nikt nie zauważy
05 lipca 2020EvilDead pisze: Chuj tam, zaryzykuję. Tylko kasę dostanę to będe zamawiał, jak bym się przestał odzywać to wiadomo dlaczego chociaż szczerze mówiąc już teraz się prawie w ogóle tutaj nie udzielam bo depresja mnie zabija więc pewnie nikt nie zauważy
Dobrze że nie będziesz w stanie napisać posta z pretensjami
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
Myślisz że może być duża przepaść w kwestii tego jak zmieniły się kanna w ciągu roku ? Bo w 2019 zamawiałem maczanki i fakt faktem już po jednym buchu było mocarnie ale tolerka rosła szybko i ogólnie odstawienie to był koszmar a teraz w 2020 jest szansa że pojawiły się jakieś gorsze lub mocniejsze kanna ? Nie minęło aż tak dużo czasu
to jest najbardziej ryzykowna grupa substancji przy rc-opio.
nawet jak cię nie zabiją to poryją na najbliższe kilka miesięcy i przez ten cały okres będziesz zombie czującym się jakby odjęło mu z 50iq.
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
05 lipca 2020EvilDead pisze: @pawoleh666
Myślisz że może być duża przepaść w kwestii tego jak zmieniły się kanna w ciągu roku ? Bo w 2019 zamawiałem maczanki i fakt faktem już po jednym buchu było mocarnie ale tolerka rosła szybko i ogólnie odstawienie to był koszmar a teraz w 2020 jest szansa że pojawiły się jakieś gorsze lub mocniejsze kanna ? Nie minęło aż tak dużo czasu
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.