Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
26 czerwca 2020CassiusMarcellusClay pisze: Za to po normalnych dawkach czuję ulgę w cierpieniu. Moim psychiatrą jest kobieta, całkowita przeciwniczka benzodiazepin i innych Zolpidemów. Pregabaline jak sama powiedziała przepisuje tonami. Wie, że lekko uzależnia. Jednak odstawiam ją z dnia na dzień i nic mi nie jest. Niestety niektórzy mają objawy odstawienia, które ciężko mi zrozumieć.
26 czerwca 2020igla83 pisze: zarzuciłem dziś 600mg pregi,czuje tylko zmulenie i senność,przypomina to taką tępą faze alkoholową,nieprzyjemną,eh gdzie ta magia pierwszych razów gdy po 300mg latałem cały w skowronkach.
27 czerwca 2020Kartky pisze: ma ktoś pomysł jak przerobić pregabe (pragiola 150) do podania iv? wiem że niektórzy tak robią. rozpuścić w wodzie i zaciągnąć przez filter czy ugotować miksture przed podaniem?
no iv może ciebie nieźle porobić jak morfina podobnie
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.