Można to kupić na rynku wtórym leków w rosji , jadł ktoś to ?
Tofisopam has been shown to act as an inhibitor of the liver enzyme CYP3A4,[9] and this could potentially cause dangerous drug interactions with other medications metabolised by this enzyme,[10][11] although the clinical significance of these findings remains unclear.
12 maja 2019rooney pisze: Ponoć bez recepty w Czechach, a szkoda bo byłem i niewiedziałem o tym to bym se kupił
22 czerwca 2020Eldokanawolno333 pisze: zupełnie nie działała a mimo tego uzależniała i pruła głowę.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Właśnie dlatego barbiturany wycofali bo „coś było nie tak” chociaż w Ukrainie da się jeszcze dwie sowieckie barbitury dostać. Czytałem ukraińskie forum albo rosyjskie w sumie nie wiem i jeśli kogoś bardzo interesuje mogę podesłać źródło - było to benzo które bardzo słabo działało rekreacyjnie, nie wyciszalo lęków czy strachów,m a po prostu odmóżdżalo jak silne psychotropy, powodowało problemy z pamięcią, ciągła niezanikajaca senność i jak ludzie piszą - zgrzytanie zębami, rozstroje żołądka i rzuczanie po łóżku na odstawce. Wszyscy w ruskojezyczbyn internecie z miejsc które czytałem określali to jako śmieć nie wart swojej ceny. Inne benzo spełniają swoje role bardzo dobrze jeżeli chcesz się leczyć albo brać je z głowa a nie jeść garściami :)
25 czerwca 2020Eldokanawolno333 pisze: UP
Właśnie dlatego barbiturany wycofali bo „coś było nie tak” chociaż w Ukrainie da się jeszcze dwie sowieckie barbitury dostać. Czytałem ukraińskie forum albo rosyjskie w sumie nie wiem i jeśli kogoś bardzo interesuje mogę podesłać źródło - było to benzo które bardzo słabo działało rekreacyjnie, nie wyciszalo lęków czy strachów,m a po prostu odmóżdżalo jak silne psychotropy, powodowało problemy z pamięcią, ciągła niezanikajaca senność i jak ludzie piszą - zgrzytanie zębami, rozstroje żołądka i rzuczanie po łóżku na odstawce. Wszyscy w ruskojezyczbyn internecie z miejsc które czytałem określali to jako śmieć nie wart swojej ceny. Inne benzo spełniają swoje role bardzo dobrze jeżeli chcesz się leczyć albo brać je z głowa a nie jeść garściami :)
Moze to za duze slowo, ale czy to nie wygląda bardziej jak jakaś super-benzo? ;)
Podzielę się jak podzialalo na mnie jak tylko przetestuję, ale chętnie usłyszałbym czy jest ktoś kto to stosowal i moze sie wypowiedziec bardziej szczegółowo.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.