Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Rośnie elegancko.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
no i mam jeszcze 2 nowe szybko rosną ale nie są wogóle na słońcu czekam aż reszta skiełuje z tej doniczki.
To środkowe rozgałęzienie wygląda u mnie jak by faka pokazywała:D
tą co przesadziłem zrobiła się taka zdrewniała nie wiem czy to następna faza rozwoju czy to przez przesadzenie lepiej odrazu ją wysiać do średniej albo dużej doniczki.
Muszę zakupić nowe nasiona jakieś inne odmiany może jeszcze :D
Mam nowe patenty do wypróbowania właśnie z folią na doniczki i jeszcze można dać bibułkę i zlać wodą
Moja nie jest zdrewniała jakoś.
jak bedzie już duża to będę próbował pobierać szczepki z niej i je ukorzeniać.
//Dodam, że sinicuichi w tej doniczce powoliiii zaczyna kiełkować.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.