Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Postanowiłem wreszcie odstawić lekarz przypisał mi Cloranxen najpierw brałem 3 razy dziennie po 10 mg obecnie 3 x dziennie po 5 mg, i teraz zaczęły się schody bo mega ciężko odstawić którąs z tabletek - zaproponuje ktoś czym mogę się wspomóc odstawiając ?
Ja teraz już na minimalne dawki wszedlem ( 12.5mg baclo 0.25mg alpry) d tego glutamina ( 2x 20g tauryna 3x3g b6 2x 50mg depakine 250mg na noc ) schodzę szybko co 3 dni o 50% jestem aktywny fizycznie zdrowo się odzywiam i jest znośnie no ale ciąg krótki i pewnie to dlatego a jestem przyzwyczajony do konkretych dolegliwości na odstawce
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.