Stosowanie go jako zamiennika benzodiazepin raczej mija się z celem, równie dobrze tramal byś mógł stosować.
Opioidy w ogóle dopóki się nie jest chorym na tyle, że zwija się z bólu są bezsensowne. Proponowałbym jak już coś takiego potrzebujesz to lorazepam, najlepszy anksjolityk na rynku.
1. Wellbutrin 150-300 mg
2. Anafranil
3. Edronax 4mg-8mg
4. wenlafaksyna do 225 mg
5. Apoescetaxin
6. Trittico
7. Depakine chrono
8. Lamitrin do 2 x 100 mg
9. Chlorprothixen max 150 mg
10. Lucetam
11. Ketrel
12. Fluanxol 0,5 do 1,5 mg
13. Xetanor do 40 mg
14. Mirzaten do 30 mg
15. Duloksetyna 30-60 mg
16. Pregabalina max 2 x 150 mg
17. Amitryptylina 3 x 25 mg
18. Supiryd max 150 mg
19. Abilify 7,5-15 mg
20. Eilcea 10 mg
21. Moklobemid max 300 mg
22. Selegilina 5 mg
23. sertralina do 200 mg
24. Agomelatyna 50 mg
25. Amisulpryd 50 mg
Nigdy na lekach nie było tak żebym mógł powiedzieć, że jest ok, niby funkcjonowałem ale miałem anhedonię i kiepski nastrój. Niestety leki przestały działać, największy problem mam z energią której po prostu brak. Opcje, które mi zostały to w zasadzie elektrowstrząsy i odstawienie. Sporo czytałem i ogłądałem m.in psychiatry dr Petera Breggina i doszedłem do wniosku, że muszę się wyczyścić z tych leków i zobaczyć jak będzie. Od miesiąca nie biorę nic. Sen jest w miarę ok, natomiast cały czas pozostaje deficyt energii. Ktoś ma na to jakiś pomysł? Ewentualnie ile może potrwać regeneracja organizmu po koktajlu leków, który przyjmowałem? Nie mogę pracować, z oporami wychodzę na spacery, jest bardzo słabo...
Po takiej ilości leków to raczej Ty powinieneś doradzać niż szukać porady.
Z oczyszczeniem organizmu z leków to bardzo dobry pomysł.
To może być jakaś choroba niepsychiczna tylko trudna do zdiagnozowania. Nic Ci tu nie powiem mądrego.
Ja teraz biorę na własną rękę niskie dawki stymulantów i jest OK. Brałbym amfetaminę ale nie mam dostępu, więc biorę jakieś analogi RC typu Hexen czy Speed Master (cokolwiek za tą nazwą się kryje). Póki co jestem zadowolony, ale mój problem nie był tak poważny jak Twój. Aha, jest jeszcze selegilina + fenyloetyloamina. Jest cały temat o tym miksie.
Życzę powodzenia.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
1. Wellbutrin 150-300 mg
2. Anafranil
3. Edronax 4mg-8mg
4. wenlafaksyna do 225 mg
5. Apoescetaxin
6. Trittico
7. Depakine chrono
8. Lamitrin do 2 x 100 mg
9. Chlorprothixen max 150 mg
10. Lucetam
11. Ketrel
12. Fluanxol 0,5 do 1,5 mg
13. Xetanor do 40 mg
14. Mirzaten do 30 mg
15. Duloksetyna 30-60 mg
16. Pregabalina max 2 x 150 mg
17. Amitryptylina 3 x 25 mg
18. Supiryd max 150 mg
19. Abilify 7,5-15 mg
20. Eilcea 10 mg
21. Moklobemid max 300 mg
22. Selegilina 5 mg
23. sertralina do 200 mg
24. Agomelatyna 50 mg
25. Amisulpryd 50 mg
Nigdy na lekach nie było tak żebym mógł powiedzieć, że jest ok, niby funkcjonowałem ale miałem anhedonię i kiepski nastrój. Niestety leki przestały działać, największy problem mam z energią której po prostu brak. Opcje, które mi zostały to w zasadzie elektrowstrząsy i odstawienie. Sporo czytałem i ogłądałem m.in psychiatry dr Petera Breggina i doszedłem do wniosku, że muszę się wyczyścić z tych leków i zobaczyć jak będzie. Od miesiąca nie biorę nic. Sen jest w miarę ok, natomiast cały czas pozostaje deficyt energii. Ktoś ma na to jakiś pomysł? Ewentualnie ile może potrwać regeneracja organizmu po koktajlu leków, który przyjmowałem? Nie mogę pracować, z oporami wychodzę na spacery, jest bardzo słabo...
Widzę, że nawet selegilina się przetoczyła, respekt!
Co do elektrowstrząsów: zabieg spowodowałby zwiększenie wrażliwości na leki, możnaby je właśnie na nowo ustawiać, a one zaczynałyby działać. Należy pamiętać, że jest to seria zabiegów pod pełną narkozą. Wykonuje się je aż do uzyskania poprawy, często jest to aż 10-15 sesji...
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/b/bb61574e-2913-4179-b420-9c959fc21642/ket.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250503%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250503T225002Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=38008f9b14d958f1904631778860c174029d042a693bfe3a4ea59f306b1f835d)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psiloshrooms25.jpg)
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/10_lat_dla_producenta.jpg)
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok
Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cannabe-a.jpg)
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?
W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/krysztalowycamping_0.jpg)
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu
Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.