Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 290 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bluecocaine »
Nazwa: Rózne żródła różnie podają: Kappa <lol>, gołąb, papuga, laska z wielką d***, pozycja 69, facet z laską itp
Logo: Mówiąc szczerze nie wiem. Zeskanowałam tą pigułe na fazie, zeby obczaić logo ale mi się nie udało stwierdzic co to za logo... Załączam skan pixy:
[ external image ]
Kształt: Okrągłe, jedna strona płaska, druga lekko wybrzuszona
Wysokość: 5mm
Szerokość: 8mm
Gdzie kupione: Cracków
Kiedy: 2 dni temu
Ilość: 2 zjedzone, 2 spalone
Opis: http://www.pillreports.com/index.php?pa ... l&id=10279 tu jest opis
Ocena: 8/10
Uwaga! Użytkownik Bluecocaine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
opisy
Nieprzeczytany post autor: core »
nazwa: serca
gdzie: Poznań
kiedy: początek marca 2008
kolor: białe
wygląd: okrągłe, kiepskiej jakości (wyglądały na kruche), malutkie, wytłoczone ładne serduszko
ilość: 1
sposób przyjęcia: doustnie
opis działania: wkręcała się przez ok godzine, poczułem wjazd identyczny jak przy DXM... Po kilkunastu minutach całkowicie mi przeszło ale przez reszte wieczoru nadal miałem dość duże źrenice i czułem się tak "przejrzyście" jak po amfetaminie. Wziąłem o 19, zasnąć nie mogłem do 6 rano. Wydaje mi się że skład jest dokładnie ten: DXM + amfetamina. Kiepskie, nie polecam.
Ocena: 1/10

nazwa: dolce and gabbana
gdzie: Poznań
kiedy: 4 kwietnia 2008
kolor: białe
wygląd: okrągłe, dobrze zrobione, małe, napis D &AMP; G
ilość: 3
opis działania: Pierwszą wziąłem o 19, wjechało po godzinie, czułem się zajebiście, chciało mi się gadać, śmiałem się ale bez rewelacji. Następnie mieliśmy dość stresującą sytuacje i mi praktycznie wszystko przeszło, następne wrzuciłem 2 o 23 i zaczeliśmy jarać, po 12 zacząłem się czuć cholernie pobudzony, euforia, na przemian było mi zimno i ciepło, o 1 zacząłem mieć tak masakryczne schizy że ciężko to opisać, czułem się jak bym miał cały czas deja vu i wszystko było jakimś dziwnym spiskiem przeciwko mnie?:D Było to naprawdę ciężkie ale najdziwniejsze jest to że mi się to podobało, i cały czas o tym mówiłem, opowiadając coś kumplowi wątki tak rozbudowywałem że ciąle je gubiłem. Trwało to bardzo długo... Czułem się potem w ciemności kompletnie zdezorientowany, miałem halucynacje przy zamkniętych oczach - jakieś tekstury. Nie do końca byłem świadomy co robie i co mówie. Źrenice spore Jazda cały czas falowała. koło 2 wjechał szczękościsk którego efekty czułem jeszcze następnego ranka. o 3 czułem że względnie przeszło, zasnąłem bez większych problemów. Co do składu to pewnie to było MDXX, bo palenia było dużo, podobno tak to potem wygląda :D:D:D
Ocena: 7/10
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2008 przez core, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 155 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: leśnik »
Nazwa: "Takie Pille"
Kolor: Białe
Logo: TP w okręgu
Gdzie?: GOP
Kiedy?: bierzący tydzień
Ocena: 8/10

Opis: Bardzo dobre knefelki, brać, brać...
www.pillreports.com/index.php?page=display_pill&id=8198 zamerykanizowane, hmm?
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2008 przez leśnik, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik leśnik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Singaja »
kolor: intensywnie czerwone
nazwa: mitsubishi(?)
gdzie: W-wa
kiedy: kwiecień 2008
ilość: 2
Ocena : 0/10

Strzeżcie się PMA[?] strikes back:( Przegrzanie , nieogarnięcie , ogólnie koszmar. Nie mogłem normalnie zasnąć.

@dekadan:
Ironia nie jest potrzebna. Nie mialem testera, ale działanie piguł zdecydowanie odstawało od tego czego można oczekiwać po normalnych kółkach. Na początku stan nawet dawał radę takie normalne tupanie przy muzyce nic wielkiego , natomiast po około 1,5-2h samopoczucie było już tragiczne. Opadła chęć bawienia się na parkiecie , siedziałem i tylko modliłem się żeby się ogarnąć. No i przede to uczucie ZALEWAJĄCEGO gorąca , naprawdę nie da się z tego porównać z niczym innym. Nie są to moje indywidualne odczucia , znajomi mieli podobnie. Jak leżałem w wyrku to nie było mowy o spaniu , ciągle zalewały mnie fale gorąca. Działanie trwało około 6-7h. Jeżeli znasz inną substancję która ma podobne działanie zwracam honor, ale ja obstawiam PMA[moze z jakimis dodatkami]
Ostatnio zmieniony 13 kwietnia 2008 przez Singaja, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 290 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bluecocaine »
Nazwa: Noname
Logo: Brak
Kolor: Blado pomarańczowy
Kształt: Okrągły
Gdzie: Kraków
Kiedy: Parę dni temu
Ilość: Pierwszego dnia 1, drugiego dnia 4
Sposób przyjęcia: Doustnie
Ocena: 8/10 (zalezy co kto lubi)

http://www.pillreports.com/index.php?pa ... l&id=10376
Uwaga! Użytkownik Bluecocaine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: PoWoW »
Nazwa: Noname
Kolor: Żółty
Logo: Pionowa kreska
Gdzie?: ??;]
Kiedy?: wczoraj
ile: 1+0,5
Ocena 10/10!!

Czyste MDMA czegoś takiego w zyciu nie przezyłem, po 1 czułem się jak po 6-7! Potencjał w nich drzemał! 0 fety tak sie porobiłem a sie nie pogryzłem:D.. Mamo brak mi słów! Do tej pory dochodzę do siebie Damn IT!! biercie w ciemno;D

PoWoW pisze:
Bluecocaine dopatrzylkem sie i mialem dokladnie ta pigułe... Zadna mnie tak jeszcze nieporobiła;D czasem nie wiedzialem gdzie jestem]
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2008 przez borrasca, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik PoWoW nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: soczers »
Nazwa-D-G
gdzie -Mazowieckie
price-5pln
ilosc-4
pelna nazwa -dolce gabana
kiedy 7 dni temu
opis dzialania-nienajgorsze ale niesą znowu jakies extra,moga byc jak niema nic innego pod reką.wciąż szukam MDMA albo dobrych krążków zeby mnie pozamiatało.XXX XXX :-/
  • 26 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.R »
Nazwa: No Name
Kolor: niebieskie (nakrapiane)
Kształt: okrągła
Logo: brak (przedzialka z jednej strony pilla)
Gdzie kupione: malopolskie
Kiedy kupione: wczoraj
Opis działania: Pillsy zjedzone pierwszy raz od 5miesiecy. Po rozgryznieciu i polknieciu laduje sie dosc szybko (ok. 20minut). Lekka euforia, czuc ze jest w nich speed, kurewski szczekoscisk. Do tej pory nie moge ruszac szczeka :-/
Ocena działania: 6 na 10
Dodatkowe komentarze: opis po wzięciu 4 tabletek w odstepach okolo godzinnych.
"slysze obraz, widze dzwiek"
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Nazwa: Motylek
Kolor: Żółty
Kształt: Okrągła, typowej wielkości, szersza niż wyższa.
Logo: Wyciśnięty motylek, bez przedziałki.
Gdzie: Gdańsk
Kiedy: 18sty kwietnia
Opis: Ładują się długo, nawet do dwóch godzin. Po jednej było nieźle, muzyka znacznie lepiej wchodziła, pobudzenie ruchowe na minimalnym poziomie, silna potrzeba rozmowy ale bez rewelacji. Jedna szła po 6 złotych, po dwóch byłoby już naprawdę świetnie.

Ocena: 6/10
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Landryna »
nazwa:AP
kolor:różowy
kształt:normalna okrągła;)
logo:AP z przedziałka
gdzie:śląsk
kiedy:19.04
opis:wchodziła długo trzymała chyba ponad 24h miałam ciągłą potrzebe ruchu;)nawet jak już nie potrafiłam ustać to musiałam ruszać reką albo palcem, ogólnie bd pigóła jeśli ktoś ma dostęp to brać brać!!!
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.