Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
6!

Mam pytanie. Zostało mi po Mamie trochę sprzętu, konkretnie mst 60. Chciałbym sobie poeksperymentować. Nie miałem wcześniej tego typu doświadczeń chyba że tramal. Ile wziąć na raz, żęby było dobrze i bezpiecznie? Waże 70 kilo, nie chce się kłuć.
Uwaga! Użytkownik Tzadik jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / 17 / 0
@Tzadik 30mg będzie ok
  • 76 / 18 / 0
@Issar 30mg po? Przecież on tego nie poczuje nawet. Przy iv spoko (bo przy przerabianiu i tak połowę zmarnuje pewnie), zresztą w ogóle jak m to i igły. Najlepiej to niech to do kosza wyjebie w sumie.
Uwaga! Użytkownik kochamtoinienawidze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / 17 / 0
Ah ok, chyba nie doczytałam dokładnie, teraz widzę. Skoro na iv z góry się nie piszesz, to pół żartem pół serio, tak jak kolega @kochamtoinienawidze pisze, więcej sensu będzie miało wyjebanie tego do kosza :D niezależnie od dawki moim zdaniem morfina ma sens jedynie przy podaniu dożylnym. Ja wiem, że obrosło to w mitologiczne stereotypy sięgnięcia dna no ale cóż ;) to już tylko i wyłącznie kwestia własnej interpretacji
  • 155 / 11 / 1
walnąłem 30 i jestem niedogrzany, czy z taką mikrotolerką moge dorzucić 50? 80mg iv mnie nei zabije? dodam że 3h temu walone
  • 28 / 17 / 0
Nie zabije. Wszystko zależy od tego jak to czujesz, jednak setki bym nie przekraczała z pewnością na pierwszy czy tam drugi raz
  • 155 / 11 / 1
Nie no, drugi raz to nie jest, jakoś dwudziesty chyba xD @Issar wrzuciłem i żyje, i noddy mocne byly, btw, tez po zapaleniu szluga macie instant rzyg?
  • 28 / 17 / 0
Ja z początku niemalże automatycznie, od chociażby samego zapachu papierosów i trudno było mi to jakkolwiek opanować. Mimo, że z czasem to przechodzi to jakoś wciąż nie lubię palić na haju, zupełnie mi to nie smakuje.
  • 76 / 18 / 0
@wincentrzbik Hehe, nigdy po majce nie rzygam. No, dosłownie raz, ale wtedy leciało dużo innych rzeczy i jedyne co "jadłem" przez x dni to była kokakola. Na bełta mnie zbiera przy pukaniu gówna z filtrów gotowanych po raz n-ty, ale w sumie wtedy też nie wymiotuję.
Uwaga! Użytkownik kochamtoinienawidze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 188 / 61 / 0
Jak Cię zebrało na nudności to znaczy, że wziąłeś jednak deczko za dużo.
ODPOWIEDZ
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.