Jestem ekonomiczny, wiec lufka(około 1/10 grama) mi na 2-4h wystarcza.
Ale myślę nad bongiem. Tylko ze nawet takie małe kompaktowe bonga (bo plan to zawsze jarać gdzieś w okolicznościach przyrody), to chyba z pół grama trzeba tam wjebać do tego cybucha.
To ja dwa dni nie wrocę do domu.
Np taki pierdolnik:
https://allegro.pl/oferta/kompaktowe-bo ... 8233678582
(a jeśli linki zakazane to na alledrogo można sobie wpisać "Kompaktowe bongo fajka wodna Mini lufka" i wyskoczy takie gówienko po 12PLN.)
Jeśli wejdzie tam papieros, to czy da radę tam napchać taką małą lufkową kapkę? Czy to poleci z wiatrem?
Może czegoś nie kumam?
Cannabioidy w formie aktywnej rozpuszczają się w alkoholu, poza tym wdychanie nawet relatywnie niewielkich oparów alkoholu jest be.
Poza tym wódka się marnuje.Kiedyś lubiłem.
Same negatywy - jedynym plusem to możliwość zastosowania płynu o temperaturze poniżej zera
przynajmniej przez chwilę.IMO nieopłacalne.
26 maja 2020IssueIbekwe pisze: Na razie tylko i wyłącznie lufka.
Jestem ekonomiczny, wiec lufka(około 1/10 grama) mi na 2-4h wystarcza.
Ale myślę nad bongiem. Tylko ze nawet takie małe kompaktowe bonga (bo plan to zawsze jarać gdzieś w okolicznościach przyrody), to chyba z pół grama trzeba tam wjebać do tego cybucha.
To ja dwa dni nie wrocę do domu.
Np taki pierdolnik:
https://allegro.pl/oferta/kompaktowe-bo ... 8233678582
(a jeśli linki zakazane to na alledrogo można sobie wpisać "Kompaktowe bongo fajka wodna Mini lufka" i wyskoczy takie gówienko po 12PLN.)
Jeśli wejdzie tam papieros, to czy da radę tam napchać taką małą lufkową kapkę? Czy to poleci z wiatrem?
Może czegoś nie kumam?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe