Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
15mg (zerotolero) w nos i piękna noc przede mną zazwyczaj. Kolorowo, ciepło, milusio. <3
Przykładowo wczoraj po 28 mg im w pewnym momencie wyobrażałem sobie metalową konstrukcję która była ruchoma i znajdowałem się w jej wnętrzu. W pewnym momencie jeden z tych elementów przeciął się przez moją głowę a ja złapałem się żeby sprawdzić czy mam całą czaszkę.
I tak, w klasycznym odniesieniu do MXE to wolę gdy jest ucięta grupa 2-oxo niż 3-meo.
Jak twoje eksperymenty z tym? Bo ostatnio było dosyć nieciekawie z tego co pamiętam (przyjęta "jakaś" ilość, odcinka i pizda nad głową jeszcze na drugi dzień).
za duży dosage zajebałem w nocy i z rana sie mniej więcej ogarnałem na tyle żeby wstać ale jak już potem sobie urywki przypomniałem to było dobrze bo pamietam że leżałem całą noc ze słuchawkami na uszach i latałem gdzieś myślami xD niby spoko ale wole jednak mniej gdzie jeszcze nie szwankuje pamięć i masz siłę coś robić więc już raczej nie powtórzę
Jakiś czas temu jadłem to od pana który kolekcjonował i nie mogę uwierzyć że to i tamto to ta sama substancja. Wtedy było zupełnie zimne nijakie i drętwe. Jak bym dostał obuchem w łeb. Brałem w tym samym czasie 3-MeO-PCP 2-oxo-pcm oraz ketamine i wszystko było dobrze. To możliwe że ten sort jest czymś doprawiony lub tamto było czym innym? Nie tylko mi wtedy nie podeszło. Abstrahując wątki o alfie PVP i zwłaszcza 3cmc falami raz wychwalają raz bojkotują ten sam środek jak by każdy sort nie tylko różnił się czystością ale nawet substancją. Bo przecie jeśli chodzi o dysocjanty to po prostu słabiej by klepały dawki, a to działa w inny sposób. "ciepłe i klarowne" Dla mnie były zimne jak śnieg.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.