Obydwie butelki są oczywiście przeźroczyste, dzięki czemu lepiej kontroluje ściąganie dymu.
Nigdy nie waliłem z wiadra, tzn. wiadro i w niej butelka.
tzn. tlok z duzej butelki. obudowa z wiadra albo wanny albo jeziora czy czegos duzego, zebym mogl wytworzyc pozadne podcisnienie.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
- pusta butelka po Kubusiu Play
- duży kufel na piwo (nie to szklane gówno z knajp tylko gruby, solidny z rączką ;))
- lufka
- 1/4 chusteczki chigienicznej
- zapalniczka
- materiał
Zalizyłam dwa hity (minibuszki - mała butelka) i żałuje, że wcześniej nie miałam okazji tak palić ;)
Dzięki dla autora za ten wątek ;]
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
[ external image ]
Zgadzam się w 100% procentach :)
A oto wiadro :) hehehe na którego widok co dzień sie uśmiecham.
http://pl.youtube.com/watch?v=WboU67Q1SSg
Podane na srebrnej tacy :)
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.