- Każdy kto ma stałą funkcję
- koordynatorzy lokalnych grup - przy czym oni wysyłają je do Grzesztofa
- wskazane również aby osoby które podjęły się wykonania jednej rzeczy lub zrobiły coś dorywkowo, bo pomoże to nam uporządkować wiadomości o tym co juz jest zrobione, za co trzeba się wziąć etc.
Komu powinien je dostarczać: Komisji Rewizyjnej, w celu uniknięcia nieporozumień proszę o nadsyłąnie ich mnie na adres alex@kanaba.info lub za pośrednictwem forum.
Po co: Jak wspomniałem - chodzi o możliwość podsumowania co zostało zrobione, jak, za co należy się wziąć etc.
1. Cele i zadania na dany miesiac.
2. Przebieg wykonywania poszczegolnych.
3. Efekty:
- co sie udalo
- na ile sie udalo
- co sie nie udalo
- ewentualnie przyczyny
4. Rzeczy nie mieszczace sie w kategorii powyzszych - udzielenie komus
pomocy, zrobienie czegos 'poza obowiazkiem'.
5. Uwagi wlasne i notatki.
Zrob to porzadnie aby ludzie nie mieli watpliwosci, prosta instrukcja dla debila...
Uświadom to sobie!
Ty też jesteś BOGIEM,
Tylko wyobraź to sobie!
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.