Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Z góry dziękuję
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Wiem że pytanie zadane dawno temu no ale odpowiem. A ile piłeś przez ten czas wody ? Pewnie mało, co ? Bo wygląda to po prostu na odwodnienie. Ja miałem podobnie na fecie jak też piłem mało wody, jak piłem dużo to było okej. A jeśli piłeś dużo i i tak był ten smród to pewnie nerki obciążone ciągłą pracą i nie nadążały tej wody filtrować
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
09 maja 2020EvilDead pisze: Wiem że pytanie zadane dawno temu no ale odpowiem. A ile piłeś przez ten czas wody ? Pewnie mało, co ? Bo wygląda to po prostu na odwodnienie. Ja miałem podobnie na fecie jak też piłem mało wody, jak piłem dużo to było okej. A jeśli piłeś dużo i i tak był ten smród to pewnie nerki obciążone ciągłą pracą i nie nadążały tej wody filtrować
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Bo ja zajebiscie wyluzowany i kontaktowy, a gdy dawno nie brałem mam tiki nerwowe, drgawki przez zrąbany układ nerwowy.
Koi nerwy?
Dodam że to jak się też ładnie napierdole do tego. :D
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.