Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
08 maja 2020psychogenius pisze: @TymekDymek zainteresowales mnie bo tez bardziej cenie DXM, ile tegio czosnku i na ile przed tripem?
Polecam 1-3 małe ząbki 15-30min przed zarzuceniem pierwszej dawki (stanowiącej 50% dawki docelowej). Możesz dorzucić jeszcze ząbek przed dawką docelową.
Czyli:
1. Czosnek wysyca enzymy CYP2D6, powstaje mniej DXO
2. 15-30min: dawka startowa (połowa docelowej) np. 150mg w celu wywolania lekkiego tripa i znieczulenia ośrodka wymiotnego
3. Po załadowaniu w pełni dawki startowej, przynajmniej godzinę później, walimy dawkę docelową (w tym wypadku 300mg), można poprzedzić jeszcze jednym ząbkiem
Godzinę później dobrze jest zarzucić Pink Floyd na słuchawki i iść zwiedzać miasto XD mi takie 450mg przyjęte w tej formie wystarczy, żeby widzieć kosmitów i z nimi rozmawiać łażąc po Szczecinie
08 maja 2020AnnaS pisze: Nalewka jest x5 mocniejsza z pieprzu niż taki o piperz zjedzony.
I mamy ulepszoną formułę zamiast zjadania 15 gram pieprzu, kieliszek słabej nalewki, taka nalewka moco spotęguje trawienie, bardziej niż sam pieprz w prochu, dzięki alkoholu, więc same plusy.
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
08 maja 2020EvilDead pisze: Żeby zrobić nalewkę z pieprzem konieczny jest alkohol wysokoprocentowy ?
08 maja 2020Migomat pisze:Zalecany jest wysokoprocentowy 70%, ale zwykła wódka 40 też się nada, nalewka może być trochę słabsza dla tego lepiej zwiększyć proporcje pieprzu do alkoholu, i procedura standardowa jak dla każdej nalewki.08 maja 2020EvilDead pisze: Żeby zrobić nalewkę z pieprzem konieczny jest alkohol wysokoprocentowy ?
Każdego dnia wstrząsać i mamy.
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
Proszę o ignorowanie tego człowieka i niestosowanie się do jego zaleceń, zagraża to bezpieczeństwu i jest w najlepszym wypadku idiotyczne.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.