Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 247 / 26 / 0
Daj znac i jak będzie możliwość to zrób usg.
%-D
  • 7 / / 0
Zrobię, jak tylko przychodnie się otworzą i specjaliści będą przyjmować to od razu lecę po skierowanie a najlepiej to od razu cała się przebadam :trucizna:
Nikkix :zombie:
  • 1 / / 0
Mi przepisał jeszcze majamil ciprionex czy jakoś tak . Tez znam temat . Się leciało na tym gownie bo chciałam być fit , owszem byłam jakiś czas . I co z tego ? RoZjebalam tak nerki ze mam kamienie 4 mm , w dodatku Pod koniec jak zazylam owa substancje to zaczęłam puchnąć - myślałam co jest kufa . A już nerki były trzasniete . Waga wróciła . Od roku nic kompletnie nie wale i ciagle mam problemy z nerkami , a ostatnie 5 gram
Splukalam w kiblu . I nie żałuje . Nigdy więcej tego gowna . Po 2 miesiącach dopiero waga ruszyła w dół -5 kg a uwierzcie mi żre tylko warzywa na
Parze . Czujecie jak zjebalam organizm ? Fak faktem się waliło dzień w dzień przez 1,5 roku . Ale w końcu rzuciłam to gowno i nigdy w życiu po to nie sięgnę
  • 151 / 8 / 0
29 kwietnia 2020Receptor pisze:
@up to napewno kamica. Mialem to samo. Ból jak skur.... Ataki potrafią trwac kilka godzin. Do tego gorączka i wymioty. Poród się udał bo na usg został tylko piasek w obu nerkach :) Idz na usg jamy brzusznej.

Aha. Bóle i poród odbył sie na trzeźwo, podczas mojej 2 letniej abstynencji od dragow. %-D
Tak z ciekawości jak to wygląda?

A w temacie, o nerki trzeba dbać, co prawda nie wale fety i nie zamiezam, ale o nerki dbam płucze je dużą ilością piwa. Może wątroba tego szczególnie nie lubi, ale ona chociaż sama się regeneruje w przeciwieństwie do nerek.

Pozdro
  • 83 / 4 / 0
Jak ktoś sra kamieniami nerkowymi to nie wróżę mu długiego życia.
  • 83 / 15 / 0
Drodzy,
Wydaje mi się ze jestem w odpowiednim temacie i mogę zadać pytanie. Otóż sprawa ma się tak, ze od kilku dni pojawia mi się dość duża opuchlizna wokół kostek. Tylko kostek okolic, w dół i w górę od tego miejsca obwody są normalne. Opuchnięte miejsce nie jest bolesne, jedynie znacznie powiększone i widać to od razu z daleka się rzuci w oczy. Ogólnie jest przyjęte, ze opuchnięcie tych rejonów ciała ludzkiego może mieć jakiś związek z funkcjonowaniem nerek, dlatego tez trochę mnie to dotknęło i cień zmartwienia przebiegł przez głowę. Ostatnimi czasy zaobserwowałam znacznie ograniczona podaż moczu, mimo przyjmowania płynów, wizyty ‚za potrzeba’ są ograniczone w ciągu dnia. Czasami zdarza się tak, ze nawąchana obracam się cały dzień i gdzieś późnym popołudniem zdaje sobie sprawę ze siku nie było robione od np 5 rano. Wiadome jest, ze spożywanie jak i używanie a w szczególności nadużywanie stymulantów obciąża każdy praktycznie układ w organizmie ludzkim, układ moczowy zatem tutaj wyjątku żadnego nie stanowi, natomiast zastanawia mnie to co dokładnie stoi za przyczyna takiego opuchnięcia kostek ? Jeżeli ktoś kiedyś doświadczył podobnych objawów, proszę się podzielić wiedza.
Dziękuje za uwagę i pozdrawiam
Wciągam amffe ze słomek. A miało być z pińćsetek, dwusetek lub chociaż dziesionek. Walczę o więcej spida w spidzie i patronuję akcji „seta plus”-czy się stoi czy się leży, przykurwić ścieżkę se należy. Walę pasa na lepsze spanie, sranie a także jebanie.
  • 2 / / 0
Mam tak samo tylko że u mnie trwa to już dwa tygodnie w zeszłym tygodniu się tam krwią i nic mi nie pomaga a bo jak skurwysyn.
ODPOWIEDZ
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.