Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Według tego co pisał @Kamasutener powinno się dodać ok.5ml roztworu NaOH na 1gr. amph.
Więc dlaczego u mnie ph zmieniło się na11-12 już po kilku kroplach NaOH?
07 lutego 2020forek pisze: A więc rozpuściłem 1gr. amph w 6-7.ml gorącej H2O. Nie wszystko się rozpuściło i na dnie pojemnika została warstwa osadu. Następnie zacząłem dodawawać 30 % wodny roztwór NaOH (3gr NaOH na 10ml. H20). Po dodaniu dosłownie 2-3 kropel mieszanina zmieniła ph na 11-12 ale nie rozwarstwiła się. Nie było też zapachu jaki powinna wydzielać wolna zasada amph.
Według tego co pisał @Kamasutener powinno się dodać ok.5ml roztworu NaOH na 1gr. amph.
Więc dlaczego u mnie ph zmieniło się na11-12 już po kilku kroplach NaOH?
30 sierpnia 2019kacper791 pisze: a po jakimś czasie na dnie buteleczki zbiera się biały osad (nie klepie, chemiczny spływ itp.).
Jak mi się wład skończył to przyszło w końcu umyć szklanki schowane w szafce. Patrze a tu kurwa tyle osadu, ja pierdole można lecieć dalej. No jebie jak wład przed myciem, kolor, konsystencja wszystko identyczne. Do uwierzenia w ten cud również skłonił mnie fakt, że mój aceton po przefiltrowaniu praktycznie nie zmienił koloru. Nie był nawet zbytnio mętny. Ale nichuja, nie klepie a szczerze takie jakieś to kurewsko chemicznie odpychająco niedobre. 5x gorsze to niż nieoczyszczona fetqa
Nie do spożycia dla ludzi
Ale prawdę mówiąc wcale dużej różnicy w działaniu nie odczułem między oczyszczoną a nieoczyszczoną
---------------
W sumie to jest różnica. Po nieoczyszczonej nie wiadomo dlaczego coś w brzuchu napierdalało
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
/mam nadzieje ze dobrze umieściłam zdjecie w załączniku...
Wrzucam żółta, jebiaca fetę do szklanki, zalewam ją IPA, momentalnie robi się wręcz brunatny kolor, wlewam to na potrójny filtr papierowy i czekam aż przeleci to przez filtr. Na filtrze zostaje biała maź. Na wadze ogólnie połowa mniej białej substancji niż przed filtracją.
Czy ta biała już substancja jest dobra? Czy np mogła feta skroplić sie do naczynia? Kolor IPA, który się skroplił ma kolor taki bardzo rdzawy.
Co do białej substancji jest to wróżenie z fusów jednak jeśli była to zanieczyszczona amfetamina teraz jest wyczyszczona amfetamina z tym że IPA i tak wszystkich zanieczyszczeń nie rozpuszcza. Ogólnie jak próbowaeś wcześniej i było ok, teraz powinno być z oczyszczonej lepiej więc weź to pod uwagę w dawkowaniu.
Po wszystkim, jak już masz suchy produkt, możesz rozpuścić w wodzie, przefiltrować i odparować wodę. Na filtrze zostaną jakieś syfy nierozpuszczalne w wodzie, a feta przez niego przeleci.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/uecocaine.jpg)
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/globalimage.png)
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/weedtravelbyair.jpg)
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/kateryna_wakarowa.jpg)
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie
21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/niemcycrack.jpg)
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet
Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/piana.jpg)
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki
Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.