Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Hej. Sobotę wieczorem zarzuciłam 300mg DXM (5mg/kg) i do tej pory nieprzerwanie słyszę irytujące wysokie piszczenie w uszach. Był to mój pierwszy trip od pięciu lat (wcześniej DXM używałam może ze dwa razy w niższych dawkach).
Leczę się buspironem i pregabaliną, buspiron przestałam przyjmować dwa dni przed tripem, ma dość krótki okres półtrwania.
Mogę liczyć że szumienie w uszach przejdzie?
  • 1290 / 366 / 0
zmierz sobie cisnienie i puls
  • 6 / / 0
Tętno 88, wiec raczej w normie na 21 lat. Ciśnieniomierza nie mam.
  • 1581 / 543 / 0
Idź do lekarza, a nie czekaj aż ktoś Ci napisze o ciśnieniu i pulsie, co można napisać w każdym tego typu temacie XD to nie jest forum do szukania pomocy, żadne forum i żadna strona do tego nie służy, właśnie po to stworzyliśmy jako gatunek instytucje lekarza, który się takimi rzeczami zajmuje, bo je studiował i ogarnia. Szanuj się i na przyszłość w tego typu sytuacjach pierwsze co rób, to idź się badać
  • 239 / 51 / 0
Pisk w uszach to oznaka synchronizacjii obu półkul;)
ja nawet nie chodze
ja latam
  • 1581 / 543 / 0
Jeśli tak, to polecam znaleźć na YT binaural beats. Ale prawdziwe BB, a nie jakieś gówno. Czyli takie, gdzie słyszysz ciągły ton w jednej słuchawce, a mając obie na raz słyszysz pulsowanie. Polecam kanał gościa, co ma tytuły w stylu 90min deep sleep itd, znajdziesz bez problemu.

Co do ich wprowadzania mózgu w tryb pracy w określonych częstotliwościach fal nie mam pewności, o tyle synchronizacja półkul przebiega wyśmienicie z ich pomocą.

Można też krzyżować nogi i ręce częściej, albo poszukać innych ćwiczeń na internecie.

Ale i tak niech gościu idzie do lekarza, a nie słucha narkotykarzy na forum dla narkotykarzy
  • 55 / 7 / 0
@psychogenius Taa, albo uszkodzenia słuchu...
ODPOWIEDZ
Newsy
Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.