Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 921 / 277 / 0
Siema. Czy w Nicku można użyć ukośnika / ? np. WYSTRZAŁ/30 ?
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 0 / / 0
ja mam bardziej pytanie - po jakim czasie od akceptacji posty są "liczone" do licznika postów?
  • 3215 / 420 / 0
Jeśli pytasz konkretnie o posty które napisałeś to nigdy, bo wypowiedzi w wątkach knajpanych nie zwiększają licznika
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6250 / 446 / 12
@bartuomiej: Wystarczy przeczytać Regulamin Forum, zawsze dostępny w stopce forum.

@PSYCHONAUTA30: Ta informacja jest dostępna w pierwszym poście tego wątku.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 3245 / 623 / 0
Wezcie na startowej stronie TALK, umieśćcie jakieś widoczne faq, albo dziesięć przykazań, bo zauważyłem że co druga prośba o pomoc to pytanie o liczbę postów do rangi użytkownika, to podobnie jak to się ma z tym, co i jak w zdrowotnym dziale, że za bardzo się naćpałem i ile gram danej substancji umożliwi wstanie rano. Szanuję tych jeśli komuś coś dolega, ale takich tematów na jedno kopyto jest na pęczki i co drugi praktycznie taki sam w tematyce. No offence, chodzi mi o statystykę.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 921 / 277 / 0
@surveilled
Kurde wiedziałem, że gdzieś jest taka opcja z linkiem do sprawdzania czy wolny nick itd., ale za huja pana nie mogłem sobie przypomnieć gdzie to jest. Szukałem w regulaminie na stronie głównej. Dzięks.
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 80 / 11 / 0
W jaki sposób mogę odzyskać swoje konto z 2010. Oczywiście mam hasło
  • 6250 / 446 / 12
@JEHOWA:
10 grudnia 2010surveilled pisze:
ODZYSKIWANIE KONTA (przypisanego do wadliwej/nieaktywnej skrzynki)
Spoiler:
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 2392 / 663 / 0
Witam - mój kolega ma pewien problem - Otóż pisał na tym forum lata temu i miał tam z 200/300 postów. Sęk w tym że zakładał konto nie na swojego normalnego maila a na jakiegoś maila X który przepadł w odmętach dziejów i oczywiście nie pamięta hasła na to konto. jego nick to @Resident Scumfuck i prosił mnie żebym zapytał sie czy jest jakakolwiek szansa żeby odzyskał to konto. czy jeśli przekaże tutaj swojego obecnego maila jest mozliwość że dostanie nowe hasło i będzie mógł chłop wrócić ?? Czy w takim przypadku kaplica i musi nowe zakładać ?? Bardzo mnie o to gościu prosił żebym się zapytał co też czynię ;)

Nie wiem czy w dobrym miejscu napisałem, mam nadzieję że tak . Jeśli nie proszę to skasować i wskazać mi gdzie powinienem z takim tematem uderzać. Pozdrawiam Administrację
  • 80 / 11 / 0
Co to meila mam taki sam problem bo zapomniałem ale hasło mam. Nie mogę odzyskać konta z 2010 i huj. Pisałem do surva i mnie olał
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.