25 marca 2020WrakCzlowieka pisze: Nie potrafię znaleźć żadnego powodu dla którego samobójstwo byłoby moralnie złe.
25 marca 2020winotu pisze: Jako zdeklarowany maskulinista naprostuję tylko, że wszelkie dziewczyńskie postępki jak podcinanie żył, łykanie tabletek, chodzenie do lasu po jednym z powyższych albo wchodzenie na dach, żeby niby skoczyć - to tylko i wyłącznie kurwienie się na atencję. Poważna osoba, zwykle chłop, od zarania dziejów jeśli już, to wiesza się na drzewie albo strzela sobie w łeb (jeśli ma czym). Od jakiegoś czasu jest jeszcze opcja, żeby rozpędzonym, odpowiednio mało bezpiecznym autem wjechać w mur. Jeśli jest coś, czego nie wymieniłem, to na logikę można łatwo wywnioskować, do której z dwóch grup dany postępek się zalicza.
O moim życiu zadecydował jebany przypadek, na który szanse były mniejsze niż na jebnięcie 6 w totka 2x pod rząd.
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brown
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
ja latam
Zaszczelniamy wentylację, uniemożliwiamy wtargnieciee strażaków. Drzwi murujemy, okno lutujemy. Znajdą nas zwęglonych. Pewniejszym zgonem jest zatrucie cyjanowodorem czy cyjankiem potasu, śmiertelność 95proc. W Polsce dopuszczony do obrotu,
za niecałe 3000zl/gram. Wg. Wikipedii. Najprostszy sposób na ten moment, albo ukąszenie przez jadowitego węża, albo przeszep rakotwórczych komórek od nosiciela? Wcześniej żyłem bez sensu i celu, doszedł brak nadzieji i wiary. W mojej opinii, modlący są zbalamuceni urojonymi religiami, tym całym szmelcem zwanym świątynia. Polscy księża to bezkarni złodzieje okradają parafianow/patafianow. Sam wierzę bardziej we współczesne tezy i odkrycia naukowców, astrofizyków. A przy głębszej analizie zachowań ludzkich, lata 30-40 i obozy śmierci pokazały zwierzęce oblicze, obłąkani psychopaci, szkoda tych Żydów ukatrupionych. Mieli dryg do mnożenia finansów, bunkierzy. Ci przebieglejsi, mogli zwiać, eskortowano ich przez Pacyfik, często Brazylia wykluczona z bitwy, duże braki, słabo uzbrojeni. Największy żal mam do kilku decyzji, że brytole się wypieli. Zatopilbym te wyspę, mieszkańcy są rudzi, w Szkocji ich więcej. Tacy ludzie nie budzą zaufania. Brak pomocy, żadne kraje nie pomogły. Polacy biedacy, trafili na Jaruzelskiego przemowę, że nadchodzi 10lat nędzy w reżimie kapitalistycznym. Pozniej to zniósł, zaczął się handel bazarowy który rozkwitał. Pękające w szwach kluby, wabiły młodzież elektronicznym brzmieniem, popularne MDMA, dominowalo parkiety. DJ Hazel, stworzył ponadczasowe kawałki. Nucimy je ponad 20lat po premierze. Potem lata 00-20 to ekspansja. Dotacje miliardowe unijne, są rozkradane. Patrzac przez swój pryzmat, gdybym został parlamentarzysta, tez bym doił. Jestem męczennikiem, który majaczy. Pewnie nie dostanę akceptacji bo przekroczono rubrykę. Widzicie tekst nie porywa, ale mam zacme umysłową. Na trzeźwo nie tworzę, teraz generuje empatti. Wyślę wam kilka odklejonych zdań. Trochę się rozpisałem, ale gdzieś trzeba notować te prozaiczne teksty nakrapiane goryczą. Nie chcę być nieszczęśliwy, kiedyś byłem określany jako wesolkowaty. Nie mam nastroju, teraz będę publikować grobowe klimaty. Trudno neoroprzekazniki uległy deflegmentacji
Pod względem długości, zasłużył na wyróżnienie, zawartość na litość i pożałowanie. Nabijcie mi dwa na licznik
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.