Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 146 / 17 / 0
marihuana na problemy z erekecją to słaby pomysł. Tym bardziej, że ten konkretny przypadek jasno w wynikach miał poważne problemy jak leukopenia czy małopłytkowość.
Jeżeli jesteś po 30tce, wyniki w normie, dieta zdrowa, a masz problem ze sztywnością to polecam suplementy z wit. B6 i żeńszeniem.
  • 1888 / 422 / 4
07 listopada 2018brwaldo pisze:

5. Biegać chyba nie będę biegał. Nie chce bardziej schudnąć a ze względu na kalistenike to chyba potrzebuje teraz trochę większego zapotrzebowania energii - w sensie chce trochę przytyć bo samymi ćwiczeniami przecież nie nabiorę na siebie. Przerzuciłem się na pełnoziarniste pieczywo, kwasy omega, sałatki, ryby,jaja itp. Po prostu bez przesady z jakimś cudowaniem. Tyle, że nie biorę anabolików, nie jem fast foodów, słodyczy, nie pije słodkich soków, ograniczam to co z cukrami itd

CO MOGĘ JESZCZE?
I tu Wasze sugestie moi drodzy jeśli przebrnęliście przez tą ścianę tekstu. Ktoś tam, gdzieś sugerował mi proviron... Czy Tongcat Ali (Long jack) też jest jakimś pomysłem? Jak widzicie po przeglądaniu for, tematów typu "Libido siadło, co robić" jest mnóstwo. Ale nie widziałem jeszcze żadnego, w którym ktoś opisał co zrobił, że wróciło mu libido.
Libido to takie ciekawe ustrojstwo, które niestety działa wtedy - kiedy organizm "wie", że go potrzebujesz.
Możesz go "okłamać" specyfikami, lub naturalnie mu dać znać poprzez ćwiczenia.
Ja mam swoje lata, libido u mnie zawsze było wysoko, po mega ciągach 4MMC/3MMC spadało, ale wracało do normy.
ZAWSZE pomagały mi właśnie ćwiczenia i BIEGANIE - którego Ty nie chcesz wykonywać.
Dla mnie Bieganie było podstawą w "powrocie do formy" ... też miałem problemy z przybraniem na wadze, ale zmiana diety pomogła

Odłóż na parę dni kali... i przebiegnij się dziś kilometr juro dwa a potem 5 ... zobaczysz małe czary mary.
Żadne suple w tej kwestii nie są lepsze niż to głupie bieganie.

Możesz te rady wziąć sobie do serca, albo to olać i faszerować się ciekawostkami świata medycyny.
Zazwyczaj pomagają w momencie "krążenia" w organizmie, czyniąc czasami większe szkody niż pożytek... a chyba nie o to tutaj chodzi.

Życzę powodzenia. pozdrawiam
DXM
  • 1305 / 162 / 0
Bieganie dlugiedystanse = kortyzol ten też nie sprzyja libido

Prolka Górna norma daj może tabsa dostinexu raz w tygodniu i 3x w tyg 1/2 tabsa symexu

Trilibus to placebo zma pomoże tylko jak jak masz niedobory

Możesz spróbować z 10k i,u HCG wbić razem z w/w lekami po 1k i.U insulinowka co 2 dni Provirion owszem by pomógł ale już Bayer nie produkuje
Trening rób FBW podbije hormony
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1888 / 422 / 4
30 kwietnia 2020Anabolik pisze:
Bieganie dlugiedystanse = kortyzol ten też nie sprzyja libido
Bieganie 1 kilometra do 5 nazywasz długim dystansem? to zaledwie 30 min max wysiłku przy średnim tempie

Kortyzol warunkuje prawidłowe działanie organizmu - organizm potrzebuje tego "stresu" aby poprawnie funkcjonować.

Organizm bez odpowiedniego bodźca nie wyprodukuje odp hormonów do prawidłowego funkcjonowania - już o homeostazie nie wspominam.

Leki jakie by nie były "oszukują" organizm wpływając zewnętrznie na jego działanie, farmakologii pownniśmy się chwytać dopiero przy na prawdę skrajnych przypadkach, kiedy zwykły, zdrowy tryb życia na prawdę nie pomaga juz o wieku nie wspominam.

W tym momencie wiele środków może znacząco pomóc.

STERYDY? które ty proponujesz to już TOTALNA OSTATECZNOŚĆ
Na jego miejscu, jeśli w ogóle, to zaczął bym kurację od SARM-ów, które rzeczywiście działają i maja potwierdzone działanie nie rozwalając układu hormonalnego tak jak sterydy.

Tutaj mamy do czynienia z młodym chłopakiem, który ma problem. Jeszcze jest szansa na libido bez białych proszków.
Dla przykładu:
Największy wystrzał libido zauważyłem po MINIMUM 3 godzinach na siłowni - myślisz, że mi kortyzol w tym przeszkadzał?
Organizm uczy sie reagować na bodźce ... a kiedy się to robi umiejętnie ( niekoniecznie siedząc 3 godziny na siłowni ) wystarczy to "głupie" bieganie 1-5 km dziennie.
Dla wielu osób, w tym dla mnie - taka pobudka jest lepsza niż kawa, którą odstawiłem już dawno temu.
DXM
  • 1305 / 162 / 0
Jakich sterydow ? Raczej masz zerowe pojęcie
hcg z symexem i dostinexem wyjebia mu teścia ponad fizjologiczna normę a dopamina wysoko z racji niskiej prolaktyny jeszcze podbije pożądanie i libido
A sarmy ? One blokują oś HPA i brane solo wywolaja jeszcze większy spadek libido i spadek naturalnego T
3 H trening ? To co rowerek I różowe hantelki ? Nie wyobrażam sobie robić treningu siłowego na pełnej mocy przez 3h ale może wbijasz menta z halotestinem i jesteś predatorem to sorry

Ja jak zrobię 4 S prxysiadow z 80% Maxa to mam nudności podobnie przy martwym ciągu
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1888 / 422 / 4
Niczego nie wbijam - Ja trenuję całe życie - Ty może nie...
dla mnie to nie jest nic skomplikowanego ćwiczyć 3 godziny a czasami nawet więcej...
to co napisałem odn 3 godzin na siłowni było ciekawostką, pokazującą chociażby jak na mnie działają ćwiczenia, zwłaszcza trwające więcej niż godzinę w tym wypadku 3.
Ale przecież nie mówimy tu o mnie... Napisałem to aby wrócić na COŚ uwagę, nie po to by si.e teraz kłócić o to kto wie lepiej.

Kolejna sprawa - o czym Ty piszesz...
https://www.doz.pl/leki/p8659-Symex ?
https://www.doz.pl/leki/p2262-Dostinex ?

On ma spadek libido - które w mojej ocenie w bardzo prosty sposób może podnieść.
Spadek libido nie musi oznaczać raka, zaniku jąder i tysiąca innych spraw.
Oznaczać może co najwyżej potrzebę wybudzenia pewnego obszaru w mózgu nie koniecznie poprzez farmakologię.

Jestem zwolennikiem zdrowia bez tabletek. Dopiero kiedy natura nie pomaga - polecam wrzucać proszki.
Nie o to w zdrowiu chodzi, aby całe życie jechać na - dopalaczach.
DXM
  • 1305 / 162 / 0
To niech piję niepokalanka na zbicie prolki i 6-Bromo / ATD Na estradiol tosuplementy ale w przeciwieństwie do polskich to nie placebo

Ja jak cpam tak ćwiczę od 14-15rz zprzerwami
Jestem ciekaw 4s prxysiadow z 80% Max 4s wykrokow do załamania mięśniowego i na koniec 4s na hack-maszynie nawet bez ciężaru opór i to zajmie 20 min ? I jestem ciekaw czy nie będziesz miał problemów np z zejsciem po schodach
  • 1888 / 422 / 4
po dobrym ogarnięciu nóg ( kiedy ktoś ćwiczy do upadku - co w ćwiczeniach nóg jest dla niektórych abstrakcją )... zawsze jest problem w zejściu po schadach

ale na libido nie ma nic lepszego niż zapierdol na siłce
DXM
  • 1305 / 162 / 0
No przysiady robię z rezerwą ale resztę do mdłości rozjebane uda to mój fetysz większy niż bicki %-D

Tom Platz nie miał genu ale miał w huj silny układ nerwowy i co on odpierdalal na siłowni chciałbym się umieć tak nastawić na trening

https://youtu.be/zVDVkXxmzsw
  • 1888 / 422 / 4
Jakbyś wdupcał to co on... tez byś miał takie nastawienie

na siłę X
na motywację X
na pompę X
na regenerację X
już o diecie nie wspominam, majątek kosztująca...

trening dobry - większość ludzi ma rozjebane zaczepy w kolanach po jednym z tego typu treningó, ale on nie... więcej i więcej ;)
da się? da się!

ale nogi to on miał ;)

ciekawe jak u niego było z libido
DXM
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.