@p420 Dla każdego coś innego. Bardzo dużo razy używałam kodeiny z prometazyną do 50 mg, i nie lubiłam. Ja wiem, że połączenie koda i prometazyna jest wyhajpowane niczym orgazm po pierwszym podaniu heroiny :-D ale nope... Nie powtórzyłabym tego już. Może lubię się męczyć, ale lubię te kodeinowe, histaminowe jazdy. Nie ma nic lepszego :-D
22 kwietnia 2020anonimowy18 pisze: Spróbuj na początek jedno opakowanie neoazariny. Jedno opakowanie to 100mg kodeiny i tymianek/rumianek, on nic nie szkodzi. Nie trzeba filtrować, jak będzie za mało to następnym razem spróbuj półtorej opakowania, pozdro
24 kwietnia 2020adverse pisze: A słyszałeś o humorkach kodeiny zależących w zasadzie od dnia? Od tego jak ją danego dnia przyswoisz? ;) Chyba nie ma nic bardziej niestabilnego z opioidów niż kodeina, i może tianeptyna :-D
A wiesz że Koedina to nie PST albo Towar uliczny i zawsze dostarczasz dokładnie taką dawkę jaką chcesz i Te humorki dobrze każdemu znane nie są humorkami kodeiny ale Organizmu człowieka przyjmującego ją ? Tak gwoli ścisłości ;)
24 kwietnia 2020bezpiecznik667 pisze: Ile dokładnie trwa tolerancja do kody? 8 dni temu brałem 300mg w thio z lekka tolerką z dnia wcześniej z świetnymi efektami a dzisiaj tyle samo a euforia słabsza niż kiedyś 150mg mimo że żrenice jak głowki od igieł a wyrzut histaminy potężny bo swędzi mnie jak nigdy.
Aha i osobiscie bym polecał po ok 1h albo pół godziny od wejścia dopalic to trawą. Nawet jak nie lubisz trawy opiat niweluje wszystkie krzywe fazy i pozostawia to co najlepsze z mj a ten stan działa mega synergicznie z kodeiną. Ja miałem tak kiedyż że brałem. Poprawiał mi się humor a motyw z falami ciepła po ciele i przejścia do takiego bajkowego świata miałem dopiero jak się załadowało i ścignąłem sobie wiaderko. Wgl moje pierwsze fazy to zawsze był tak zwany Mc-Zestaw 15 na kodę, 15 na półę baki i dycha na 4 piwka. Jadłem tabsy po 1h zaczynałem palić a po 2h powolutku pić piwka i cała impreza z 3/4h kiedy działała by tylko koda przedłużała się do 8 /10 h bo płynnie ze stanu kody przechodziłeś do takiego przyjemnego afterglow wspartego piwerkami. I ważne że to były piwka (nawet jakies słabe smakowe 4%) bo wóda zaraz przejąła by lejce i chuia byś z tej kody czuł. Nie wiem czy to przetestujesz ale ja polecam. Zostało mi to po dziś dzień. Teraz majkę biorę ale też nie ruszam jej bez choćby odrobiony baki i piwek kiedy będzie schodzić ;)
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.