12 kwietnia 2020U94 pisze: Do użytkownika ktory planuje jechac na omie i mecie przy redukcji. Sprobuj zrobic tak cała redukcje jedziesz na omce na minusie kalorycznym jak juz bedziesz uważał , ze jest u Ciebie żyła jaka potrzebujesz wtedy dorzuć metę i troszke podkręć kalorie w gore , wtedy zobaczysz jak meta zadziała, jak zrobisz wszystko należycie to bedziesz zadowolony. Anty estro tylko wtedy kiedy badania beda podwyższone. Ogolnie jakby ktos miał problem z rozpisaniem cyklu itp chetnie pomoge. Jakies doświadczenie w tym mam bo i szykowałem sie na debiuty , wiec chetnych zapraszam do dyskusji
Otóż mając depresję endogenną ze wszystkimi jej konsekwencjami - brak energii, motywacji, wycofanie społeczne itd. rozważam podejście do tematu od zupełnie innej strony. Mianowicie właśnie poprzez zastosowanie sterydów, możliwie jak najbardziej wyważone dla utrzymania zdrowia. O ich stosowaniu kształciłem się już stosunkowo wiele i z ewentualnymi skutkami ubocznymi się o tyle godzę, że są konieczne dla wyjścia z dołu, w jakim się znajduję.
Myślałem o stałym podawaniu testosteronu, powiedzmy cypionatu - 500 mg tygodniowo, do tego oczywiście IA i HCG. To już samo z siebie powinno dać więcej energii, pewności siebie i rezultaty w wyglądzie. Do tego na kilka tygodni metananol - dla jego wpływu na dopaminę. To są aspekty czysto psychiczne, które oczywiście chcę połączyć z fizycznymi. Przed kwarantanną regularnie ćwiczyłem, kiedy tylko pozwalała mi na to mniej agresywna depresja. Teraz zakładam za wszelką cenę intensywne i regularne treningi, zaś co do żywienia - o nie akurat zawsze dbałem.
I właśnie połączenie niejako trzech elementów - wpływ ogólny testosteronu, wpływ metanabolu na dopaminę (niestety nie można brać go cały czas) oraz zaspokojenie swojej próżności i dalsze wzmocnienie pewności siebie dzięki dobrze zbudowanej sylwetce. Tak, to bardzo nietypowe podejście do depresji, które z wielką chęcią mogę zainteresowanym w szczegółach objaśnić.
Ktoś z Was ma coś do dodania, powiedzenia na ten temat?
Nie masz nawet tylu receptorow zeby tyle wykorzystac ( zakladam ze wczesniej nie trenowales conajmnirj 2 lat )
Biore metke od tygodnia 20mg ed do tescia to co sie dzieje z sylwetka...
A co do samopoczucia jest mega ale nie tylko metka leci ( bromergon prega baclo male dawki )
Teraz 2x 10mg DNA lab metki i jest ogien a leci jeszcze symex i T400 Dna 2ml / week
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.