20 zł za audi,DOM perinion,tulipany
czasem za 15 zł też będą chodź nie wiem jak z jakością
Pierwszy raz próbując emki, połowa białego mnie urobiła.
żółty jakiś niewypał.
różowe połówka też zrobiła.
testowane nie w tym samym czasie.
Gdybyś kupował kryształ wyszłoby Cie to jeszcze taniej* (porównując do zawartości piguł).
* stołując się w odpowiednim źródle rzecz jasna.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
19 kwietnia 2020Methfan pisze: Witam u nas w wlkp jak chcesz kupić dropsa na imprezie lub od dilera to ceny zaczynają się od 15zl za sztukę i nawet do 30 zł im większa ilość tym taniej
detal to tak 15-20zł max,
na imprezie potrafię po 10zł kupić jak wie się do kogo podejść
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.