Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
18 kwietnia 2020Psychopatycznymisiu pisze: Czyli to prawda, że wciągając marnujemy jej prawdziwe działanie?
Jestem fanem stymulantów koka(ale tylko z Amreyki Środkowej), feta - krajowa najlepsza, MDMA(imprezowo) + spróbowałem metamfetaminy i mefedronu i innych wynalazków ale raczej nie przepadam. Oczywiście lubie do tego wypić alkohol. Generalnie jestem degeneratem uwilbiam sie naćpać i wypić, czasem mam wrażenie, że to jedna z niewilu rzeczy, która daje mi szczęście. W moim przypadku jestem skazany na sukces - studia dobra praca dużo pieniędy i nadmiar inteligencji czasem lubie zrobić skok w bok i przyćpać pocichutku. Wszystkie nasze kochane środki na poprawe chumoru bazuja na kopie dopaminowym i zastanawiam się jak się ma dobra kreska (feta, koka, cokolwiek) do helupy prosto w kabel. Czy jest jakieś porównanie?? Czy dużo mocniejszy jest "haj" po naszej heroińce? Nie to żebym sie przymierzał - tz jakbym miał czystą z apteki to wiadomo że bym sobie zapodał (grzech nie skorzystać), ale taka hipotetyczna sytuacja sie nie zdarzy.
Pozdo
No i taki skazany na sukces - studia, super praca i dużo pieniędzy, a tylko haj daje Ci szczęście? Człowieku, obudź się.
20 kwietnia 2020uszatek pisze: @Psychopatycznymisiu Tak, jest duża różnica. Przy samym paleniu efekty są mniej wyczuwalne, jest to przyjemne odprężenie ale dużo dużo słabsze a co dopiero w nos. Nie wiem ile trzeba by tego wciągnąć by coś poczuć, szkoda tematu. Dla mnie nic nie przebije helu w kabel to jest po prostu nieporównywalna różnica.
jaka dawka skutecznie znieczuli wyrywanie ? czy gryzie się to z przeciwbólowym od dentysty? z tego co wiem to podają lidokainę ale nie znalazłem nigdzie informacji o interakcjach. moje doświadczenia z opio to jednorazowo majka iv kilka razy trampek i to tyle, tolerka prawie zerowa.
ps. czy heroina ma dużo mocniejsze działanie przeciwbólowe od morfiny? bo jeśli nie to wygodniej będzie mi skorzystać z usług majki. a jeśli nie zabije to bólu to może fentanyl? I jaka droga podania helu? myślałem o spaleniu bo nie przepadam za iv.
i proszę o wstrzymanie się z komentarzami że przesadzam bo wiem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.