Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Mam po niej uczucie skamieniowacenia. Palona w towarzystwie powoduje ze czuje sie odciety of swiata.
Jedynie solo odmiany typu indica spoko dzialaja powodujac szeroki relaks.
A the synt kanna to ryja mi beret ostro.
Nawet jak nie przegne to uzyskuje Stan ostrej derealizacji .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ur144, am2201, bb22 były też fajne, ale jak weszły fluorowce czikity ab-czimnaki to zombie mode jak skurwusyn. Ile ja tego chujostwa w kiblu spuściłem...
Teraz po długiej przerwie zapalę sobie mj raz na jakiś czas, czasem sam, czasem w towarzystwie i jest wszystko ok. Z mj też nie ma co przesadzać, zamula, mi przeszkadza w pracy i treningach.
12 marca 2020ledzeppelin2 pisze: Zgodze sie z Toba. Z tym ze na mnie klasyczna marijuana takze zle wplywa.
Nie polecam tych substancji jara się do końca samar a początki takie niewinne...
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
19 kwietnia 2020voopo pisze: to w takim razie najbardziej lajtwoe kanna obecnie dostępne :P żeby było zbliżone jak najbardziej do działania THC.
jarałem syntetyki za gówniarza, jak jeszcze były legal w sklepach, do dziś zostały mi stany lękowe, straszne gówno
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.