Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Na ulice pełne bólu, kominy fabryk
Tu nie znajdziesz miejsca dla siebie
Pierdol ten świat, to on jest właśnie piekłem " the analogs
Kwasek cytrynowy w kryształkach to chemia, więc żyły mogą być średnio zadowolone, sok z cytryny wydaje się zdrowszy.
Po dzisiejszym robię przerwę
Na ulice pełne bólu, kominy fabryk
Tu nie znajdziesz miejsca dla siebie
Pierdol ten świat, to on jest właśnie piekłem " the analogs
wygoda przenoszenia dawkowania stezenia jakosci
no pozostaje jeszcze cytrynka w plynie kwaswk zgilgany z woda
EDIT:
jak sie nia ma krysztalkow mozna sie rozejzec za cytryna
[Uzywaj funkcji "Zmien".]
Fiesta pisze: ... bo np skórka może być spryskana jakimś silnie działającym środkiem, zapobiegającym psuciu się cytryn, a przy wyciskaniu soku z cytryny, to taka szkodliwa substancja ze skórki może też dostać się do soku. Do tego, jak ktoś już tu napisał, to można sobie podać iv jakieś pleśnie, zarazki itp.
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.