Protip: Warto żonglować gatunkami, w moim przypadku to pomaga ominąć tolerkę.
srednio idzie z giet dziennie w bongu mysle. Bardzo sie zdziwilem wypowiedziami wyzej, że was lufka potrafi kopnąć, mnie za chuj nic oprócz bongosa nie sklada
13 lutego 2020jacojaco77 pisze: u mnie to wszyscy z bonga palą, bo inaczej sie nie da upierdolić jakims wiadrem czy jointem,
srednio idzie z giet dziennie w bongu mysle. Bardzo sie zdziwilem wypowiedziami wyzej, że was lufka potrafi kopnąć, mnie za chuj nic oprócz bongosa nie sklada
04 kwietnia 2020Bartnikowskyy pisze:Tak zacząłeś, tak się przyzwyczaiłeś, tak masz. Zrób sobie przerwę i spróbuj od blanta zacząć (o ile to w ogóle dla Ciebie jest problemem) albo zmień dila.13 lutego 2020jacojaco77 pisze: u mnie to wszyscy z bonga palą, bo inaczej sie nie da upierdolić jakims wiadrem czy jointem,
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.