tak jak mowie do konca mojej przygody z lekami zostawiam sobie 3 do przetestowania - efectin, fevarin i moklobemid - oczekuje po jakims z nich poprawy - jesli jej nie bedzie to na 100% juz do konca zycia nie bede bawil sie w antydepresanty, ale poki co to mam dosc tego szietu i chce odpoczac po minionym tygodniu...
EDIT:
Można mieszac SSRI a konkretnie wlasnie paroksetyne z Piracetamem albo Aniracetamem? A z lecytyna to chyba zadnych interakcji nie bedzie?
[Nie pisz postu pod postem tylko uzywaj funkcji "Zmien".]
@a_u - można ,nie gryzą sie te leki ale paroksetyna zwiększa koncentrację wiec poczekaj z tym mixem, najpierw zauważysz lepszą koncentracje gdzieś tak po ok 2 tyg potem lepszy humor, jak po 1 miechu a nawet 1,5 nie poczujesz poprawy po 20mg zwieksz do 40mg ,
PS. tutaj jest artykuł na wiki o permanentnych dyskunfkcjach sexualnych długo po zaprzestaniu leczenia SSRI's prosze o komentarze :P
http://en.wikipedia.org/wiki/Post_SSRI_ ... ysfunction
ostatnio jak nie bralem paro to mialem straszny problem ze wzwodem i polucje a to troche dziwne jak na 23 lata, wiec problemow po calkowitym odstawieniu lekow nie bedzie chyba, tylko nie wiem kiedy zdecyduje sie je odstawic strasznie sie do nich przyzwyczailem i to moze byc problem
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.