Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
My zawsze wracamy.
ketamina tez redukuje skreta po opio i innych, wiec jest tutaj duzy potencjal nie chce mi sie tu badan naukowych wklejac,nie to forum.
Tak czy inaczej wiem ze K jest dosc rzadkie w polsce ale acodin w aptece kazdy sobie moze jebnac.
Na przyklad po dwutygodniowym ciagu zejscie przy pomocy k jest nawet zabawne (zejscie,nie polewanie do K bo to sie moze zle skonczyc!).
Kto tego nie sprobuje nie zrozumie, to jest wyjscie z tego calego gownianego "gababkurwidolka" ktorym dla mnie sa wszystkie pregabaliny,benzodiazepiny,GBL,etc.(ktore tez sa oczywiscie potrzebne w ciezszych przypadkach).
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
W mojej apteczce jest: kwetiapina-full
Pregabalina-full
0,5 mg alpry x1szt.
Clon 2mg x1 szt.
Zaleplon 10x20szt
Ktoś kompetentny widzi tutaj jakieś wyjście.
Ps. ćwiczę nadal, jem w porządku.
Przeniesiono. | STR88
Przeniesiono. | STR88
ja bym sobie zjadł teraz 1mg klona i 150mg pregi, na noc zaleplon
jutro rano te 0,5mg alpry i 150mg pregi, po południu znowu 1mg klona i pregę, na noc zaleplon
3 dnia 2x150mg pregi
na tym koniec, krótki ciąg, nawet CT tego za bardzo nie odczujesz, a z takim zapasem nie masz się czego obawiać ;)
Przeniesiono. | STR88
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.