- gandziarzy zakochanych w mj,
- nieleczących się alkoholików
- uduchowionych miłośników psychodelików
- ludzi żebrających o kreskę/bucha
marihuana taka dobra, taka nieszkodliwa, a ty co? już 4 kreskę walisz ćpunie? *rozpala 30-stego bongosa tego dnia*
Nie potrafi do nich dojść że paląc bez przerwy od kilku lat są jeszcze gorszymi ćpunami bo przecież hehe ziułko leczy raka popatrz. No i odklejeńcy, ale w ich przypadku mnie zwyczajnie wkurwia ich pierdolenie bez sensu.
-alkoholicy
-dzieci dopalaczy
-kozaczki
-zamuleni jaracze
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
14 marca 2020GermanskiOprawca pisze: Ja nie trawię/unikam:
- gandziarzy zakochanych w mj,
- nieleczących się alkoholików
- uduchowionych miłośników psychodelików
- ludzi żebrających o kreskę/bucha
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
22 marca 2020WrakCzlowieka pisze: A może wy też macie problem jakiś w ocenianiu ludzi i sytuacji skoro dajecie się pakować w takie gówna? Ćpunowi jakiemukolwiek się w niczym nie ufa, a przede wszystkim nie pożycza nigdy pieniędzy czy towaru. Nie bronię takich ludzi, ale sam już się na błędach nauczyłem i po prostu takich osób unikam, a jeżeli muszę z jakiegoś powodu z nimi mieć kontakt to nie pomagam, zwłaszcza finansowo.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.