Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
16 lutego 2020snoopdogg pisze: @surveilled@hyperreal.info czy możesz mi podać dwie pierwsze litery mojego maila na którym jest konto 1reset ??? od 2012r. liczba postów 15
21 lutego 2020wsprawiesyna pisze: Witam i składam prośbę o usunięcie konta […] alkus wiejski.
21 lutego 2020Ankaaa pisze: to mozna miec bana na wybrane tematy ?
Jeśli otrzymujecie komunikat "Nie masz uprawnień by przeglądać dany dział." to znaczy, że moderator uznał że post w całości narusza Regulamin i nie da się go "obciąć" na tyle, by mógł leżeć w publicznym śmietniku (trafia więc do ukrytego śmietnika). Może być tak, że moderator pomyli się i post przerzuci właśnie do ukrytego.
Blokada pojawi się, jeśli będziecie chcieli wyświetlić swój POST – nie natomiast, kiedy będziecie wchodzić do wątku, w którym post oryginalnie był zamieszczony.
No ale dziś zgubiłem hasło do Zeppelina i zarejestrowałem na chwilę nowe konto, po czym usunąłem ale dobrze zrobiłem, przejrzałem Was . Na tym koncie avki się wyświetlały. Dalej bym siedział jak debil nie widząc avkòw gdyby nie ten incydent.
Myślałem że wina sprzętu, forum a to coś musze mieć wyłączone w ustawieniach profilu że avataròw nie widzę tylko te zjebane figury w miejscu ich.
Pomocy.
Zrobiliście to specjalnie, żeby mnie szybciej wykończyć ?!
Oddajcie Avatary !
Przeniesiono do odpowiedniego tematu. | STR88
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Jak zwiększyć zasięg powiadomień?
Piszę posty w hyde parku np. I nie przychodzi powiadomie że ktoś odpisał.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
edit. ok już naprawiłem.
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
proszę o informację jaki jest czas do otrzymania linku aktywacyjnego ?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.