Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Które z poniższych NEGATYWNYCH efektów występują u Ciebie najczęsciej i w największym nasileniu :
mdłości, ból brzucha, wymioty, biegunka ( ogółem problemy żołądkowe )
276
32%
zaburzenia koordynacji ruchowej : robowalking, drgawki, roztrzęsione kończyny, skurcze mięśni itp
151
17%
zaburzenia koordynacji wzrokowej : podwójne widzenie, BLUR, desynchronizacja gałek ocznych itp.
90
10%
psychiczny wpierdol/moralniak, paranoje,schizy, psychozy itp ( czyli : oni tu są i na mnie polują )
80
9%
przyspieszenie akcji serca, podniesione ciśnienie, uczucie przesadnego gorąca, gorączka,
72
8%
reakcja histaminowa, swędzenie/igiełki - alergia
74
8%
problemy z oddawaniem moczu, parcie na pęcherz - brak efektów
46
5%
myśli samobójcze, złe tripy o zagrożeniu dla życia lub zdrowia .
27
3%
ból głowy, ciśnienie w głowie, rozpad mózgu na cząsteczki ( ogółem fizyczne hujnie w głowie )
60
7%

Liczba głosów: 876

ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
@EvilDead
ja osobiście zaznałem opisanego przez ciebie robowalkingu na dwójce
  • 776 / 179 / 0
@dziunias

Napisałem, że z mojego doświadczenia a nie że u wszystkich jest tak samo. Przecież wiadomo, że co organizm to inna reakcja. Niektórzy są wrażliwi i potrzebują dużo mniej do osiągnięcia efektów które inni mają przy wyższych dawkach. Do tego ważne jest ile ważysz, zawartość żołądka itd.

Zresztą przy DXM wszystko jest możliwe :D
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 80 / 8 / 0
1. przyspieszenie akcji serca, podniesione ciśnienie, uczucie przesadnego gorąca, gorączka
2.psychiczny wpierdol/moralniak, paranoje,schizy, psychozy itp ( czyli : oni tu są i na mnie polują ) czasami się zdaży
spazee :extasy:
  • 1007 / 372 / 0
300 + 300 zarzucone 6h później, jak już pierwsze zeszło.

Typowe zeszklenie oczu, ale mocno spotęgowane i brak ostrości + uposledziło mi gałki na tyle, że przy szybkim chodzeniu obraz latał w górę i w dół, oczy nie chciały utrzymać płynności. W zasadzie za bardzo się tym nie przejąłem, ale można sobie wkręcić że tak już zostanie i się mocno obsrać, więc ostrzegam
  • 4 / / 0
Zdecydowanie uczucie ciśnienia w mózgu. Słyszę i czuję w głowie coś jakby pioruny uderzały w mózg ze dwa razy na sekundę przy dawkach wyższych niż 600mg. Wie ktoś co to w ogóle jest albo jak się tego pozbyć ?
  • 8103 / 904 / 0
Najgorsze są problemy ze wzrokiem.Nie mogłem nic napisać na telefonie, przedmioty były male albo wielkie.Do tego podwójne widzenie.Ale czego się nie robiło dla tej pięknej fazy (tripu). :psycho:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 55 / 7 / 0
Problemy z pisaniem i czytaniem, zapominanie haseł do telefonu i komputera. Mdłości, rzyganie, mania prześladowcza. Po tripie bezsenność, a następnego dnia kurewski kac :trucizna:
  • 8103 / 904 / 0
Piszecie tu o paranojach, maniach prześladowczych, dziwnych wkrętkach.Tego po DXM nigdy nie miałem a brałem dawki 900 mg + grzyby psylocybinowe i zero jakiś jazd.
To już trawka mnie gorzej ryła niż deksiwo.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Artykuły
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD

Newsy
„Wziąłem magiczne grzybki” – były zawodnik KSW szokuje wyznaniem na temat ostatniej walki na PFL!

Tom Breese to były zawodnik Federacji KSW, który jedną ze swoich ostatnich walk stoczył dla organizacji PFL. Anglik właśnie udzielił wywiadu portalowi Polish Fighters, w którym szokuje swoim wyznaniem na temat ostatniej walki dla właśnie PFL! Breese twierdzi, że był w jej trakcie naćpany!

"Zdała sobie sprawę", że to "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Nie żyje dziecko

Właścicielka nowojorskiego żłobka, w którym rok temu dziecko zmarło wskutek zatrucia fentanylem, przyznała się we wtorek do zarzutów posiadania i dystrybuowania narkotyków. Jak mówił prokurator, gdy Grei Mendez rozpoczęła działalność, "zdała sobie sprawę", że to był w rzeczywistości "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Wyrok w sprawie kobiety ma zostać ogłoszony 3 marca. Grozi jej dożywocie.

Medyczna marihuana dla psów i kotów? Brazylia jest na tak!

Krajowa Agencja Nadzoru Zdrowia w Brazylii podjęła niedawno ważną decyzję o zmianie rozporządzenia SVS/MS 344/1998. Ma to na celu umożliwienie regulacji produktów na bazie medycznej marihuany dla zwierząt przez brazylijskie Ministerstwo Rolnictwa i Hodowli.