Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
14 marca 2020ImaneAnys pisze: Jak podzielenie w głowie albo na kalkulatorze 250/100 jest zbyt trudne, to może O-PCE też lepiej sobie odpuścić. Nie wiem jak z trwałością roztworu, ale logicznym wydaje się trzymanie go w lodówce albo w cieniu.
Pytam się normalnie. To że nie nakurwiam tyle co wy i nigdy nie robiłem żadnych roztworów to raczej naturalne że wolę zapytać nie? Mam takie dziwne wrażenie, że jednak potrafię liczyć lecz chodziło mi o sam fakt na ile 'rozpuszczalnika' wychodzi wtedy miligramów. Tyle chciałem, dzieki. Później podzielę się opinią co do działania samej substancji.
12 marca 2020wario122 pisze: jaka jest najlepsza droga podania tej substancji? przymierzam się do p.o.
14 marca 2020k0per pisze: mix lizergamidów takich jak 1p-LSD jest w tym wypadku bezpieczny (również pod kątem wizualnym oraz mentalnym jak ma się sprawa)? Może lepiej będzie jeżeli dorzucę zamiast 1p, homipta? Peace :)
Miks z lizergamidami powinien być bezpieczny fizycznie, natomiast psychicznie może skutkować paranoją i znoszeniem się działania kartona. Nie polecam. (miksowałem z AL-LADem)
Natomiast z 4-HO-MiPT pięknie
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
28 marca 2020SzatanskiSkoczek pisze: Co do roztworu, 250 mg w 100 ml wódki do momentu wyzerowania flaszki było ok, bez degradacji czy spadku mocy, ok. 3-4 tygodnie
Tak czy inaczej, jak wam podchodzi obecny sort? Wydaje sie byc ok, ale po zuzyciu grama czuje jakis niedosyt, 2 lata temu podobna dawka (no ok, wieksza i uzytkowana dluzej ;-)) wplynela mi na jakosc zycia, podniosla nastroj, dala kopa i chec na zmiany, do tego ta fajna dysocjacja w tle, lekki mistycyzm i zainteresowanie zyciem.. Teraz tego nie czuje
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.