Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2897 / 617 / 10
10 marca 2020Patryniu pisze:
Cześć, skończyła mi się prega. Wczoraj rano przyjąłem ostatnią dawkę 150mg. Dzisiaj całe ciało mnie boli, jest źle. Dopiero będę się umawiał do psychiatry. Co pomoże na skręt help.
Jak nie masz żadnych leków, to jesteś w kiepskiej sytuacji. Ibuprofen może złagodzić ból ciała.. Załatw sobie wizytę prywatnie albo pójdź do rodzinnego.
10 marca 2020pauleta1987 pisze:
Czy jest możliwość że po prega mogłem dostać zapalenie jamy ustnej
W ulotce znajduje się informacja o możliwej suchości w ustach, poza tym nie ma tam mowy o zapaleniu jamy ustnej.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 911 / 206 / 1
Cześć, skończyła mi się prega. Wczoraj rano przyjąłem ostatnią dawkę 150mg. Dzisiaj całe ciało mnie boli, jest źle. Dopiero będę się umawiał do psychiatry. Co pomoże na skręt help.
Możesz spróbować ratować się walerianą i Validolem, ale tylko po to żeby szybko kołować nową paczkę na odstawkę.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 963 / 17 / 0
Zażywając fluo w dawce 30mg ten lek może spowodować że przy zażywaniu prega w dawce 150mg apetyt będzie mniejszy

Scalono. | STR88

Czy też mieliście problem z moczem rzadko mi się chce
  • 10 / / 0
Czy możesz napisać, jak dlugo i w jakich dawkach brałeś pregabalinę, że doszło do "skręta"?

P.S. ja dostałem zalecenie na 150-0-150, ale wolę brać 300-0-0. Jak już mam ryzykować nową substancją w menu, to przynajmniej chcę ją dobrze poczuć przynajmniej :extasy:
Uwaga! Użytkownik McWrak jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1100 / 273 / 0
11 marca 2020pauleta1987 pisze:

Czy też mieliście problem z moczem rzadko mi się chce
Zwróciłem uwagę na to właśnie, że chodzi się rzadziej, bynajmniej nie traktuję tego jako problem, wręcz przeciwnie. Człowiek nie lata z kilkoma kroplami, a z samym oddawaniem moczu jako takim nie ma przecież jakichś kłopotów.
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 554 / 138 / 0
@pauleta1987 na początku przygody z tym lekiem miałem utrudnione odlewanie się ale szybko przeszło.
  • 127 / 34 / 2
Lyrica jest refundowana, ale tylko na ból NEUROPATYCZNY,
dla ludzi po nowotworach kosztuje 3 zł po refundacji.
a dla starszych ludzi 75+ jest za podatki.
( nie udało mi się jej wyciągnąć od magiczki xd )

p.s
https://www.sluzbazdrowia.com.pl/leki.php?lek=lyrica
Why can't we not be sober?
Why can't we fly forever?
  • 10 / / 0
Wczoraj poszedł mix 750 (300 rano 450 popołudniu). Plus 1.25 mg lorazepamu i 3 kule jarania. Nawet spoko, ale bez lora trawa by podzialala ciekawiej.
Uwaga! Użytkownik McWrak jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
W pracy nie ma lekko. 7:00 zjedzone 300 pregabaliny na raz plus 2.5 mg lorazepamu. Powoli robi się miło, ciekawe jak prega wzmocni mi lorazepam. W kazdym badz razie zaraz do tego kubel czarnej bo synergię benzodiazepin i pregabaliny z ☕ to znam , lubię i szanuję! To ma byc spoko piątek.
  • 438 / 110 / 0
Co powiedzieć lekarzowi rodzinnemu, żeby mi pregabalinę przepisał? Przydałby mi się ten lek na odstawkę PST, nie mam już siły na kolejne cold turkey...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.