Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
Czy Waleriana Tobie pomogła w problemach?
1.Tak pomogła mi w problemach.
57
77%
2.Nie pomogła.
17
23%

Liczba głosów: 74

ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Czy jest opcja by uzyskać podobny efekt po spaleniu korzenia?
  • 211 / 12 / 0
Czy mikrodawki benzo, ćwierć tabletki alpry ( 0.125 mg) wniosą coś przy piciu Waleriany?
Uwaga! Użytkownik kavakawa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 524 / 0
Tak, coś tam wniosą.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 1066 / 158 / 0
@up tak wniosą, rozstroją ci po cichu układ hormonalny, oraz będzie to pierwszy krok do uzależnienia
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 229 / 12 / 0
Waleriana z zielarskiego jedno z niewielu ziół ze sklepu zielarskiego który rzeczywiście mnie uspakaja w przeciwieństwie do np. chmielu.
  • 164 / 21 / 0
Testowałem i w sumie nadal biorę.
Waleriana działa trochę jak fenibut z tym że słabiej, ma krótszy czas działania i nie jest toksyczna. Korzystam w sytuacji gdy nie chcę mieć zamuły po fenibucie, a nie mogę zasnąć i dwie tabletki po 1g spisują się znakomicie.
  • 6 / / 0
Próbował ktoś domowej ekstrakcji?
Można zrobić synte na izowaleriamid. a to już lepsza "zabawka"
  • 139 / 17 / 7
@Architekt
Krople walerianowe ryją troche nerki w ilości pół buteleczki dziennie przez dłuższy czas.
The fact is, we have lost more knowledge than we ever had.
  • 164 / 21 / 0
11 marca 2020skeletron pisze:
@Architekt
Krople walerianowe ryją troche nerki w ilości pół buteleczki dziennie przez dłuższy czas.
Biorę w tabletkach i działa.
  • 43 / 2 / 0
Czy waleriana w mixie z guaraną będzie dobrym pomysłem? Chodzi mi o wyostrzenie koncentracji a zmniejszenie efektu pobudzającego.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.