ODPOWIEDZ
  • 491 / 64 / 0
@nezumi1 raz byłem świadkiem czegoś takiego, jak dla mnie najgorsze narkotyczne doświadczenie w życiu. też zesztywniała, przez pewien czas nie było z nią kontaktu, a jak doszła jako tako do siebie, to mocne halucynacje. być może to ZS. z punktów wspólnych to też ta osoba nic (czy tam mało) nie jadła tego dnia oraz były 2 kieliszki vódki. może więc osłabiony organizm tak reaguje.
  • 1037 / 245 / 0
Ja to lubię wrzucić sobie pół emki 270 mg MDMA i ciąć piła spalinową podkłady, zawsze mam wrażenie że zaraz się przewrócę kiedy napierdalam te kloki drzewa na taczkę później do stodoły i łupie je w pół wypijam do tego litr wody a wypoce dwa, później to już tylko zdycham na zejściu z wycieńczenia i o dwudziestej idę spać jak dziecko
  • 156 / 59 / 0
02 marca 2020nanawacin pisze:
@nezumi1 raz byłem świadkiem czegoś takiego, jak dla mnie najgorsze narkotyczne doświadczenie w życiu. też zesztywniała, przez pewien czas nie było z nią kontaktu, a jak doszła jako tako do siebie, to mocne halucynacje. być może to ZS. z punktów wspólnych to też ta osoba nic (czy tam mało) nie jadła tego dnia oraz były 2 kieliszki vódki. może więc osłabiony organizm tak reaguje.
Nie pytaj, jacy my byliśmy posrani. Cytując klasyka, moi znajomi wiedzą, jak grzać i nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z taką akcją. Polaliśmy ją zimną wodą, dostała z liścia i nic. Patrząc na to, jak zachowywały się jej zwłoki można było pomyśleć, że dziewczyna jest w narkotycznym piekle, a ta wstaje i mówi, że się czuje zajebiście, tymczasem gdyby zesztywnienie nie zaczęło dość szybko odpuszczać, to by pojechała prosto na SOR, bo też od razu pomyślałem o ZS. Nie wiem, jak można zachlewać ryja takimi ilościami wódki na pusty żołądek i jeszcze poprawić pixą, ale laskę zdecydowanie zmiotło z planszy.
  • 776 / 106 / 0
Hej,
Dzisiaj bede wieczorem wrzucal troche emki (~120-160mg) i jak wroce to chce sobie spokojnie zasnac. Nie ma zadnych przeciwwskazan aby zjesc na koniec dzialania z 30mg chlorprotiksenu, hmm? Nie zegnie mnie w pol i nie wyladuje w karetce? Mozna neuroleptyki sporadycznie wrzucac na takie sytuacje?
  • 237 / 13 / 0
02 marca 2020toxic1337 pisze:
Hej,
Dzisiaj bede wieczorem wrzucal troche emki (~120-160mg) i jak wroce to chce sobie spokojnie zasnac. Nie ma zadnych przeciwwskazan aby zjesc na koniec dzialania z 30mg chlorprotiksenu, hmm? Nie zegnie mnie w pol i nie wyladuje w karetce? Mozna neuroleptyki sporadycznie wrzucac na takie sytuacje?
Ja sie podepne pod kolezke, z tym ,ze wjebalem ponad 300mg. Moze i nie mam koszmarnych zjazdow, ale pare godzin po jest dramat i nie moge zasnac przez kolejne kilkanascie/kilkadziesiat godzin :( Mam do dyspozycji trittico CR 75 i Convulex. Ktos cos jaka dawke moglbym tego czegos wrabac i czy poratuje mnie to cos?
Uwaga! Użytkownik Pompejszyn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5231 / 931 / 0
Neuroleptyki to dodatkowe rysowanie sobie beretu. Zamiast być może miłego afterglow to zombiactwo i dòł . Podwòjna pajda.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 776 / 106 / 0
Nie chodzilo mi=o zniwelowanie ubocznych skutkow MDMA (comedown), tylko raczej to czy moge wziac na latwiejszy sen, przy tym nie wpierdalajac w siebie substancji ktore m oga potencjalnie ze soba w chodzic w interakcje; jestem teraz scpany jak szmata polecam fioletowe tomorrowlandy tak ps
a jeszcze tak szybko wtracac jedno zdanko na koniec to prawie w ogole nie wpierdalam tych chlorow. Mam wypisane 15mg na sen od psychiatry, ale nie biore wlasnie ze wzgledu na takie oglupienie, wiec jak teraz wezme od swieta to trudno/

ZNOWU tylko do kurwy odczuwam ten piekelny chłód w rekach i nogach, ktory twoarzyszy na peaku i mija bardzo pozno na zjezdzie. Co jest z moim krazeniem, mam nadzieje ze nie wykituje ktoreos razu ani pikawa nie siadzie. Ktos miewa tak i jest w stanie stwierdzic ze to normalne? Ciarki wzdluz kregolsupa sprawiaja, ze zawsze odczuwam taki potworny chlod w palcach u nog i dloniach
  • 14 / 3 / 0
@serotoninowy
klepie klepie. Biorę kwetiapinę 100mg na noc a emkę przyjąłem jakos 24h po ostatnim jej zazyciu. Było zajebiscie i czułem efekt rozpływania. Gdybym brał na dzien to by było zapewne sporo słabiej.
  • 203 / 22 / 0
Chłód w stopach/rękach to nic innego jak wazokonstrykcja czyli zwężenie naczyń krwionośnych. Praktycznie każdy tego doświadcza przy zabawach ze stymulantami/euforykami

Ja po MDMA zwykle usypiam normalnie jakoś po godzinie gdy czuje już zejście ale wybudzam sie wcześnie i sen jest dosc płytki.

W ogóle zjazd serotoninowy po MDMA jest dla mnie dużo gorszy niż po dopaminowych stimach z tego względu że niby sie śpi, później jako tako można funkcjonowac ale jest totalny warzywniak w bani, smutek i zgrzytanie zębów :zombie: I nie można go chwilowo skontrować kolejną wrzutą jak w przypadku stimów
  • 776 / 106 / 0
To racja, mija nastepny dzien a ja czuje sie jak pierdolone gowno do tego stopnia ze sie pocialem. Kategorycznie musze przestac z MDMA. Lecze narazie sie tą pierdolona zalosna koda jako ze nie mam dostepu narazie do innego oopio i benzodiazepinami. Fizycznie pomagaja, ale w bani nadal pustka i smutek. Mam nadzieje, ze minie tydzien i bedzie ok.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.