Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 115 / 12 / 0
03 stycznia 2020p420 pisze:
27 grudnia 2019OdwiertKorzenny pisze:
U mnie się zawsze wali wiadra z tytoniem, każdy jara z tytexem.
Ziomek jebie wiadro z nasadki od klucza (sporo się mieści), albo właśnie z aluminium.
jakbyś chciał w moją fifkę, którą kiedyś tam później będę opalał chciał wbić zioło z tytoniem to bym się spytał, czy jesteś poważny, a jakbyś potwierdził to chyba zaczął wkręcać że mi nagle cybuch pękł dla beki czy coś, no nie wiem, dla mnie to zbrodnia w chuj
nie po to się pali z czystej szklanej lufki żeby sobie smak pierdolić, a smak dobrego zioła z fifki jest najlepszy

trochę offtop, bo u mnie to jedyny sposób konsumcji, wiadro od zawze na zawsze \_/

Panie on pewnie ze Szczecina tam wszystko z tytoniem jarają :( nawet butle wiadra xd nawet widywałem jak lufe z tytoniem tam pala hahahah
  • 2876 / 267 / 0
ja nawet jak już zajaram blanta raz na rok to czyściocha wolę, co do wpierdalania tytoniu do bonga czy lufki nawet przemilczę
  • 1 / / 0
ja najbardziej lubie z prostej butelki, dla mnie ma taki klimacik
  • 2 / / 0
Samemu lub w 2 osobt bongo ale w większym gronie blancik nawet jesli kazdy by miał swojego.
To trochę jak rozmowa przy papierosku
Daje dodatkowo przyjemna atmosfere
  • 3455 / 563 / 2
Only BUTLA
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 186 / 34 / 0
Fifka, uwielbiam.
Skręty, z braku laku może być, ale nie lubię truć się tytoniem.
Zdrowy człowiek jestem :)
  • 33 / 6 / 0
Bongo lub blancior :)
Uwaga! Użytkownik resc7 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2966 / 639 / 0
Tylko wapo. Reszta do dupy.
Oczywiście pomijam tu edibles. To w ogole dla mnie cos odmiennego.
"Kocham Was Bardzo" — Marek Kotański
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
  • 822 / 142 / 0
Ziolo z tytoniem wam nie smakuje? może za dużo tytoniu dajecie
  • 3 / / 0
Tylko spliffy i wiadra na szczególne okazje.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.