Niektórzy powyżej piszą tu o sztywności mięśni, stawów, układu nerwowego (szyja), omuleniu przez kilka kolejnych dni od przyjęcia...
Może inni się wypowiedzą jak mają?
Mam jedno subiektywne spostrzeżenie. Na fenibucie świetnie mi idzie gra na gitarze ( klasyka głównie ). Od jakiegoś czasu mam parestezje prawej ręki i tak jak na trzeźwo się frustruje że nastąpił regres, to na F wraca mi skill sprzed odrętwienia.
Można sobie tak tylko towar zmarnować, albo co gorsza robić dorzutki stymulanta "bo nie klepie", a jak już fenibut zacznie schodzić to przedawkować.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.