scalono - aire
zhuj - poszło bo za długo czekałem na odpowiedź i postanowiłem zostać królikiem doświadczalnym.
Opis eksperymentu:
Bunondol(x2) i Clonazepanum zostały skruszone na tzw. JEBANY PYŁ a następnie zalane ok 2,5 cm3 czystej, przegotowanej wody i dokładnie rozmieszane z tąże wyparzoną we wrzątku spinką do włosów. Całość została zaciągnięta do strzykawki 5iątki, nałożono igłę 0,45 mm i 16 mm długości i zestaw ten został załadowany w górną część dupala ( w mięsień któr znajduje się "na zewnątrz"). Poszukajcie w sieci gdzie powinno się dawać zastrzyki w dupę - to właśnie tam.
Efekty:
Ni chuja nie pamiętam :D. Pamiętam tylko, że skręciłem szluga i byłem po piwo, żeby podbić banię i dalej film jest kompletnie zerwany. Obudziłem się dzisiaj o 19 i nic nie wiem :p
wie, skąd diabeł wziął kopyta, albo czemu gasną zorze, umie słuchać Syren śpiewu,
strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
zna krainy,
gdzie nie znajdzie fałsz gościny.
14 czerwca 2013niebieski_arbuz pisze: mam zamiar zaladowac klona i bunondol w jednej pompie im. Rozpuscilem calosc po owczesnym skruszeniem na jebany pyl. Kolor wyszedl wody z mlekien. Ladowac to czy nie. Ma ktos jakies doswiadczenia. Bede dzwieczny za sprawna odpowiedz bo wszystko przygotowane juz czeka :-)
scalono - aire
zhuj - poszło bo za długo czekałem na odpowiedź i postanowiłem zostać królikiem doświadczalnym.
Opis eksperymentu:
Bunondol(x2) i Clonazepanum zostały skruszone na tzw. JEBANY PYŁ a następnie zalane ok 2,5 cm3 czystej, przegotowanej wody i dokładnie rozmieszane z tąże wyparzoną we wrzątku spinką do włosów. Całość została zaciągnięta do strzykawki 5iątki, nałożono igłę 0,45 mm i 16 mm długości i zestaw ten został załadowany w górną część dupala ( w mięsień któr znajduje się "na zewnątrz"). Poszukajcie w sieci gdzie powinno się dawać zastrzyki w dupę - to właśnie tam.
Efekty:
Ni chuja nie pamiętam :D. Pamiętam tylko, że skręciłem szluga i byłem po piwo, żeby podbić banię i dalej film jest kompletnie zerwany. Obudziłem się dzisiaj o 19 i nic nie wiem :p
Oczywiście mam rozumieć że nie robiłeś filtracji, tylko z cała masą wypełniaczy walnąłeś i.m. ?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.