Omka już kupiona z apteki, więc to będzie leciało,
mety się dokupi.
Raczej nie ma środków typowo masowych i redukcyjnych zależy od diety cardio i treningów.
Zalewanie bierze się z aromatyzacji, dlatego pytam się odnośnie profilaktycznego stosowania anastrazolu.
Na obecną chwilę mogę mieć tylko liv52 i esentiale
z kolei anastrazol może ładnie zbić estro, nawet w małych dawkach, więc nie widzę tutaj przeciwwskazań do palenia fatu i nie zalewania się
O diecie już pisałem i to logiczne, że to podstawa, bez niej żaden cykl nie ma sensu.
Tym niemniej jestem bardzo ciekawy efektów na redukcji przy tych środkach, więc po cyklu podziel się ile tego fatu spaliłeś jeśli możesz :)
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Zamiast polecieć np enan+eca
Masz już tą omkę zostaw, w każdym razie mete odpuść nie wykorzystasz jej a niepotrzebnie tylko podbijesz estro.
ale dlatego się pytałem, o ten anastrazol do cyklu, bo omka plus meta mogą mocno armonatyzować
Ogólnie 'sterydki' od rodzinnego, macie jakieś doświadczenie ?
Eh, znowu trzeba będzie gonić do doktorka i dać pisiont złotych w łapę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.