Bakszysz - Samotność
18 lipca 2019london5 pisze: Samotność jest cnotą.
Tylko będąc samemu poznamy siebie.
I co poznałeś?
Btw. Siebie poznać można raczej poprzez obserwowanie swojego istnienia w możliwie najszerszej amplitudzie stanów. Zarówno przeżywanych samotnie jak i społecznie. Ale to nie brzmi tak chwytliwie.
Samotność to moje małe królestwo, chowam się w niej jak w jaskini. Grunt, by jaskinia nie była zasyfiona i toksyczna... Wiadomo o co chodzi. Swoją częściowo posprzątałem, ale wciąż mi tutaj trochę dym z paleniska oczy załzawia.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
A tak niefizycznie to nigdy sam nie jestes gdyz masz Boga :d
ja latam
23 lutego 2020psychogenius pisze: A tak niefizycznie to nigdy sam nie jestes gdyz masz Boga :d
Jest duza szansa , ze nie istnieje. Jakies 50%
Tak jak ktos powiedzial, zyjemy samotnie i umieramy samotnie.
Mozna sprobowac to zaakceptowac, wtedy bedzie nam sie zylo znacznie lzej.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
25 lutego 2020NegatywneWibracje pisze: Jeśli jesteś fałszywą, przećpaną gnidą- istotnie. :)
Samotni jestesmy wzgledem naszego bytu nie innych. Kazdy ma jakiegos ziomka, dziewczyne czy rodzine no nawet jak jestes ta przecpana gnida to znajdzie sie ktos kto ci poda reke, chyba ze wolisz zostac w tym punkcie.
ja latam
20 czerwca 2019CieplaPoduszka pisze: @GL HF
Ja sie nie nadaje jestem dziwakiem , introwertykiem , mam nerwice natrectw i osobowosc INTJ .
Poza tym loszki to coorvy i chca ruchac chadow a na mnie maja wyjebane . Blackpill to fakt .
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.