Znajdziesz w sieciowej drogerii.
Po jakim czasie poczulas poprawe na 15mg? Bardziej kilka dni czy tydzień-dwa? Bo ja biorę 11 dzień, wcześniej jakiś czas 10mg działało ale się popsuło i zaliczam właśnie gruby zjazd. Czasem mi sie wydaje że 15mg wchodzi, a potem że jednak nie. Psycha dała czas na wkręcenie do poniedziałku.
@Wrak czlowieka dzięki za łopatologiczne wyjaśnienie. Sytuacja ma swoje plusy, bo nie marznę tak jak zawsze.
20 lutego 2020ludecki12 pisze: Zauważył ktoś problem z oddawaniem moczu na leku? Potrzebuję dłuższej chwili aby pęcherz się rozluźnił i wydalił mocz. Przed leczeniem nie miałem z tym problemu, chyba że korelacja jest przypadkowa.
Lekarz zwiększył mi dawkę do 15, a byłam pewna, że zwiększy Faxigen. Jestem mile zaskoczona. Lek mnie pomału stawia na nogi, a nie tylko wyro i wyjście z domu na siłę.
Nie jest idealnie, ale widzę progres.
21 lutego 2020davidoffffffffff pisze: @ludecki12 Czyli to nie tylko ja mam z tym problem. Czuję nagłą potrzebę oddania moczu, lecz dopiero po dłuższej chwili jest to możliwe. Jakby synapsy się nie stykały i występowało jakieś opóźnienie
21 lutego 2020joann pisze: @technodziewczynka
Po jakim czasie poczulas poprawe na 15mg? Bardziej kilka dni czy tydzień-dwa? Bo ja biorę 11 dzień, wcześniej jakiś czas 10mg działało ale się popsuło i zaliczam właśnie gruby zjazd. Czasem mi sie wydaje że 15mg wchodzi, a potem że jednak nie. Psycha dała czas na wkręcenie do poniedziałku.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.