ODPOWIEDZ
  • 641 / 98 / 0
17 lutego 2020blokowiska666 pisze:
17 lutego 2020snoopdogg pisze:
30lat to esencja życia, gdzie zazwyczaj zdrowie dopisuje i mamy dobrą pracę.
Niektórym, w tym wieku, zdrowie psychiczne nie dopisuje i nie mają dobrej pracy.
To trochę przepierdolili sobie życie... po potem już jest z górki. Myślę iż szczyt jest właśnie 30-35 lat.
  • 2198 / 715 / 0
A czy chorujac psychicznie czy fizycznie to oni sa winni tego przepierdolenia?
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 641 / 98 / 0
99% opiowraków jest przepierdolona jedynie przez swoje działanie, mieli wybór i poszli tą drogą.
  • 2198 / 715 / 0
Nie mialem na myśli cpunów wiec z dupy twój post.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 239 / 45 / 0
Ludzie ktorzy wala takie babole pelne ignorancji czesto mieli po prostu z gorki w zyciu, rownie czesto nawet o tym nie wiedzac
  • 57 / 6 / 0
18 lutego 2020Rahciah pisze:
Teraz stawiam na klasyczne powieszenie, linka z castoramy, nie za gruba, nie za cienka, długości 4 metrów, zawiązana pętla ciasno i skok z wysokiej gałęzi, tak żebym z 2,5 metra chociaż spadał licząc na przerwanie kręgu szyjnego. Więc będę musiał wejść na drzewo wysoko. Przy okazji sprawdzę czy coś jest po drugiej stronie. Choć raczej wątpię. Ale już nie napiszę o tym na hajpie heh.
Z czego ta linka zrobiona? Na żyłce do łowienia ryb też da radę, chyba. Na kablu usb do ładowania telefonu, może się nie powieść.
Nie wiem jaki wybrać sznur, oraz nie umiem wiązać supłów co utrudnia sprawę. Najwyżej pójdę do krawcowej aby zawiązała, gdy nadejdzie pora.
Uwaga! Użytkownik przedmuchany nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 499 / 65 / 0
18 lutego 2020Carlosa pisze:
99% opiowraków jest przepierdolona jedynie przez swoje działanie, mieli wybór i poszli tą drogą.
co znaczy mieć wybór? przecież on nie bierze się z niczego, lecz jest wypadkową otrzymanych genów oraz środowiska, w którym rozwijaliśmy się jako dzieci.
  • 641 / 98 / 0
Ja nie zwalam swojego alkoholizmu na geny czy środowisko, chciałem to zacząłem pić... to był mój wybór i moje życie. Tak samo jak chęć zaprzestania picia jest moim wyborem i jedynie moim, a nie dzięki środowisku.
  • 110 / 8 / 23
18 lutego 2020nie lubię pisze:
Ludzie ktorzy wala takie babole pelne ignorancji czesto mieli po prostu z gorki w zyciu, rownie czesto nawet o tym nie wiedzac

Esencja życia, mimo zażywania do 8mg Xanaxu, wraz z Psychozą i lekkim zapijaczeniem. Po prostu porównałem swoje życie mając lat 25-34 do stanu obecnego. Jestem materialistą. Wystarczała mi dobrze płatna praca, zdrowie fizyczne i spokój ducha(alpra), żeby w pełni godzić się z tym kim byłem.
Zawsze może być gorzej...
.....
Uwaga! Użytkownik snoopdogg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2198 / 715 / 0
@Carlosa - chciałeś zostać alkoholikiem?
ODPOWIEDZ
Newsy
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.