07 lutego 2020fixoon pisze: Czy po dwóch dniach jazdy na dobrym ścierwie uśpi mnie Tisercin dawka 25-50mg ? Bo dziś 20mg relanium, 1mg klona + 3 piwa i wiaderko nie dało rady :/ Miał ktoś do czynienia z tym specyfikiem? Mam go jeszcze ze szpitala i w ogóle go nie biorę.
Zjazd trzeba przemęczyć niestety. Żeby sobie ulżyć, można wspomóc się bz, tym bardziej jak nie masz wyrobionej tolerancji, będą w stanie złagodzić ciśnienie na kolejną dozę i złagodzić lęk.
alkohol średnio się tu sprawdzi- z deszczu pod rynnę.
12 lutego 2020stuk pisze:@Ticercin nie zbije fety na moje.Benzo nie dało rady, bo piłeś.Lepiej jakbyś dał więcej benzo i położył, a nie pił07 lutego 2020fixoon pisze: Czy po dwóch dniach jazdy na dobrym ścierwie uśpi mnie Tisercin dawka 25-50mg ? Bo dziś 20mg relanium, 1mg klona + 3 piwa i wiaderko nie dało rady :/ Miał ktoś do czynienia z tym specyfikiem? Mam go jeszcze ze szpitala i w ogóle go nie biorę.
Lubię lewomepromazynę zarzucić w dawkach 25 - 50 mg aby się zresetować. Zarzucam sporo dekstrometorfanu (DXM) i na różne dziwne lęki po nim ten neuroleptyk działa wspaniale kasująco. Na "fazie" po Tisercinie (chociaż to mocna zmuła) wkręcam się w lokalne energie, to znaczy się kontempluję wibracje otaczającej przyrody (chyba wiadomo o co mi biega...). Mieszkam w otoczeniu leśno - rzecznym, więc jest co odczuwać. Ale dużo lepsza do takiej "kontemplacji" jest kwetiapina.
lek ratunkowy, boję się go, ale czasem pomaga by się po prostu odciąć
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.