Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam. Chciałbym szczegółowo opisać swoją „przygodę” z pierwszym kontaktem z rzekomo amfetamina. Jestem osoba, która kilkanaście razy w swoim życiu zażyła (nosem) mefedron aby dobrze się bawić. Często w jakimś stopniu był mieszany z alkoholem. Zawsze na następny dzień był lekki lub większy zjazd, ale normalnie zasypiałem i dochodziłem do normy po 24-48h. W ostatnia sobotę jednak niewiedząc co to jest i będąc już również mocno pijany przyjąłem kilka kresek rzekomo amfetaminy lub amfetaminy z czymś zmieszanym. Czułem się po prostu tragicznie. Impreza zaczęła się w sobotę, a skończyła w niedziele około 16. Po powrocie do domu nie było mowy o śnie, lecz” bezwładnie” zasnąłem około 1 w nocy i po dwóch godzinach obudziłem się nagłym „szokiem”/ „zadrganiem” całego ciała. Tak jakbym stracił przytomność i nagle zmartwychwstal. Byłem cały w cuchnącym, śmierdzącym pocie. Do godziny 18 nie było mowy o spaniu. Z racji na słaba psychikę wyzalilem się rodzicom i pojechaliśmy do szpitala na EKG i te sprawy. Wszystko z sercem było Ok i dostałem Traxene na uspokojenie gdyż do teraz mam lęki i nie mogę spokojnie spać w nocy. Przez druga noc udało mi się usnąć i z przerwami spałem około 6h. Ku zdziwieniu czułem się dosyć dobrze przez cały dzień. Na następny niestety znowu nie mogłem usnąć i znowu miałem drgawki, stany lekowe, brak snu. Odrazu jeszcze powiem iż wszystkie elektrolity i te sprawy, jedzenie zostało uzupełnione. Mija już 5 dzień, a ja dalej się dziwnie czuje psychicznie. Byłem u psychoterapeuty. Przypisał mi Relanium i po dwóch pastylkach jako tako spałem. Boje się jednak gdyż dalej się czuje dziwnie, chodze smutny, rozkojarzony, mam jakieś zaniki pamięci i boje się iż jest to uzależnienie bądź depresja. (Nie czuje potrzeby zażywania niczego) proszę o pomoc!
  • 1 / / 0
nasennie i uspokajająco polecam;
-melatonine (około 3-5mg/70kg masy ciała)
-waleriane (valused) dwie tabletki
-tryptofan około 20-30mg/kg masy ciała
tylko nie łącz pierwszych dwóch z benzo i poproś w aptece o lek a nie suplement
na samopoczucie:
-tyrozyna ( około 40mg/kg
-b6
-magnez
-ruch
-słoneczko
Uwaga! Użytkownik NickBezZnaczenia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Również stosuje tyrozyne oraz tryptofan + ashwaganda, magnez, wit D3+K2, potas, witaminę C oraz omega 3 polecam
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.