Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Ugrzanypoeta pisze:...
Bo kolega np. ma normalne oczy jak się tym naćpa. A ja jak ćpun.
U mnie tramal w ogóle nie zwęża źrenic, nawet jeśli mnie klepie, a koda za to bardzo mocno.
No i dzisiaj jet jeden z tych słabszych dni, kiedy mogę zajebać tylko tramal, już w sumie zajebałam w ilości 2g. Mam zolpidem i rolki, co lepiej byłoby dorzucić? Z mixem z zolpidemem mam doświadczenie, a jakby dorzucić do trama i zolpi jeszcze relanium?
Zastanawiam się czy jest sens do mixu tram+zolpidem dodawać rolki i co by mi to dało
25 września 2018zolpi pisze: Zastanawiam się czy jest sens do mixu tram+zolpidem dodawać rolki i co by mi to dało
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
A jeżeli chodzi o wzmocnienie opio wszelakich to u mnie zawsze na 1 miejscu nikotyna
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.