Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 963 / 17 / 0
Zażywam od 9dni fluo w dawce 20mg i pregabalin w dawce 150mg 6dzien czy to dobry zestaw na zaburzenia lekowe
  • 127 / 34 / 2
@pauleta1987
Widocznie dobry jeśli Ci to lekarz przepisał, a tak w ogóle to się okaże %-D każdy ma inne zaburzenia lękowe
Miałaś już styczność z psychotropami? Czy to pierwszy raz?

fluo zaczyna działać terapeutycznie po 2 tyg. (nie mówię, że działanie jakieś skutki uboczne nie jest wyczuwalne od razu) a prega od pierwszej tabletki.
a no i kup se Egzystę albo Linefor - taniej.
Why can't we not be sober?
Why can't we fly forever?
  • 82 / 6 / 0
Po 2-dniowym ciągu na dużych dawkach (1g+) w nocy miałem bardzo niepokojące objawy w głowie. Czułem jakby się cos niej trzeslo dosłownie jakby się odczuwało trzęsienie głowy. Przerazilo mnie to. Mialem też nie przespana noc ledwo po 1mg alpry przysnalem. Po doby przerwy przeszedlem na dawki terapeutyczne i jest ok. Nie polecam duzych dawek bo pachnie to epilepsja. Podejrzewam, ze bylem na skraju wtedy w nocy
Uwaga! Użytkownik nobuou3matsu jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4907 / 855 / 0
Tylko terapeutyczne, dla mnie ten lek jest świetny biore 300 mg doba, czasem dorzucę 150mg w południe, na lęki super sprawa.
  • 82 / 6 / 0
Tylko. Ale pierwsze 3-4 razy na dużych dawkach (na początku duża = 450, pod koniec ponad 1g) były fantastyczne.
Uwaga! Użytkownik nobuou3matsu jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 127 / 34 / 2
@stuk
Posty wyżej kolega opisał swój eksperyment.
Wyżej wyżej też była dyskusja o tym. Wydaje mi się, że wobec tego, możesz wywnioskować odpowiedź na swoje pytanie.
Why can't we not be sober?
Why can't we fly forever?
  • 100 / 17 / 5
05 lutego 2020stuk pisze:
Stanie mi się coś jak zjem bez tolerki całą paczkę 56 tabletek po 75 mg?
Chcesz :zły: dostać padaczki żeby sępić benzo??
Uwaga! Użytkownik MaszMaila jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 963 / 17 / 0
Przy jakiej dawce działa pregabalin na zaburzenia lękowe ja biorę 150mg
  • 446 / 94 / 0
Odpowiedzi na takie pytania są zawarte w ulotce leku.
Tak jak i w ulotkach innych leków, o które pytasz w pozostałych tematach.
  • 963 / 17 / 0
Czy często uwas występują wymioty po stosowaniu pregabalin
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.